joi, 16 noiembrie 2017

ALGADERM Anti-Age, cosmetice Gerocossen



     Asa cum ne-a obisnuit pana acum, unul dintre importantii ”jucatori” pe piata producatorilor romani de cosmetice, compania Gerocossen a lansat o noua gama de produse pornind de la un ingredient natural cheie. Proprietatile de baza ale ingredientului sunt incorporate si transmise mai departe produsului final.
     Este vorba despre ALGADERM Anti-Age, cu ingrediente de provenienta marina. Baza acestor cosmetice o reprezinta algele marine si colagenul marin, ce au o capacitate sporita de hidratare a tenului si stimuleaza producerea de elastina si colagen. 
     Ingredientul de exceptie, de care putem beneficia si noi acum, este Alga marina bruna - Fucus vesiculosus care si-a demonstrat beneficiile in domeniul cosmeticii.

     Daca si tu vrei sa ai un ten intinerit si cu un aspect neted si luminos, solutia o vei gasi in gama de produse de ingrijire ALGADERM Anti-Age cu 98% ingrediente de provenienta naturala, fara parabeni si fara alergeni.
     Gama de produse ALGADERM Anti-Age acopera toate cele 4 categorii de varsta: 25+, 35+, 45+, 55+.

     Despre produsele pe care le-am primit de la Gerocossen, voi scrie mai detaliat dupa o perioada de utilizare, asa ca stati aproape!



     💝Pentru voi am o surpriza foarte placuta, mai ales acum cand febra cumparaturile pentru cadourile de sarbatori a inceput deja.

     Gerocossen acorda un VOUCHER de reducere de 10% pentru toti cei care doresc sa cumpere de pe gerocossen.ro pana in data de 30 noiembrie 2017!
Acest voucher este DanielaZaharia10%.

     Daca plasezi comenzi pe gerocossen.ro poti beneficia de acest voucher daca, la comanda, vei introduce pe gerocossen.ro NUMELE VOUCHERULUI, adica: DanielaZaharia10%. 💝



Spor la cumparaturi! Fa-ti un cadou!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu