joi, 19 mai 2016

Bijuterie personalizata, cadou de exceptie


     Ne bucuram sa primim cadouri frumoase din partea celorlalti, dar stim cat de greu este sa gasim un cadou perfect pentru cineva drag. Este un privilegiul de a face cuiva un cadou care sa stimuleze punctele sensibile ale persoanei, mai ales cand este vorba de unul dintre membrii familiei. Cadourile personalizate reprezinta calea de acces spre inima cuiva drag, dar si exploatarea vizibila a planului sau emotional.


Legatura foarte stransa intre mine si baiatul meu, m-au determinat sa aleg un cadou de exceptie, o bijuterie personalizata din argint sau din aur de 14 kt, pentru ca surpriza sa fie completa. Vadita bucurie pe care o va afisa in momentul in care despacheteaza cadoul primit de la mine este de nepretuit. Stiu ca isi doreste de mult timp o astfel de bijuterie, iar darul pe care i-l fac este din inima, pentru ca altfel nu ar avea niciun sens.

     Este adevarat ca nu lucrurile materiale sunt cele care conteaza cel mai mult in viata, insa ele reusesc sa aduca zambetul pe buzele cuiva drag, ceea ce este foarte important. Cand faci un cadou unei persoane dragi, este esential ca acel cadou sa simbolizeze ceva si sa-i aminteasca de persoana ta cand il va zari prin casa sau il va purta.

     Probabil ca fiecare om s-a aflat, la un moment dat, in dilema cand trebuia sa faca un cadou original persoanelor apropiate de gen masculin. Acestia necesita daruri surprinzatoare din punct de vedere compozitional, emotionante si pline de sensibilitate.   
     Daca darul primit este in concordanta si cu necesitatile, placerile sau aspiratiile lor, efectul va fi “wow”. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu