miercuri, 2 martie 2016

Moda pe covorul rosu la Oscar 2016


     Oscar 2016 a fost, ca de fiecare data, evenimentul pentru care toate vedetele au pregatit tinute pe care le-au etalat pe covorul rosu si le-au crezut demne de a atrage toate privirile. Sa fii in pas cu moda, nu este usor. Unele au fost chiar spectaculoase si sexy.


 
     “Printre cele mai apreciate tinute s-a numarat rochia rosie purtata de Charlize Theron, cu care actrita a atras toate privirile pe covorul rosu, relateaza presa internationala. Charlize Theron este definitia perfectiunii pe covorul rosu.”
     Theron, care s-a despartit recent de Sean Penn, a purtat o rochie rosie, marca Dior, plina de sex appeal, cu trena si cu un decolteu foarte adanc, care nu putea trece neobservata… Oare?
     Ca accesoriu, un pandantiv lung cu diamante la gat.
     Personal nu mi-a placut aceasta rochie, sistemul de bretele m-a dus cu gandul ma degraba la o rochie suspendata pe un umeras si pusa la uscat. Oi fi eu mai reticenta la parerile entuziasmate ale celor ce au vazut-o drept cea mai frumoasa aparitie…nu stiu ce sa zic…


  
     Mult mai frumoasa mi s-a parut rochia fara bretele Oscar de la Renta purtata de Reese Witherspoon. Modelul ondulat de pe corsetul rochiei pune in valoare rochia sirena. Modelul nu este simplu si este de mare efect.


   
     Aparitia lui Lady Gaga a atras privirile la editia din acest an a evenimentului, cantareata purtand o salopeta alba fara bretele, cu fusta suprapusa si trena, marca Brandon Maxwell.
     Foarte originala, un model avangardist acompaniat de coafura bob ondulat care a dat tinutei un mare stil. 
     Coafura aleasa de Lady Gaga o evoca pe Marilyn Monroe. O diva chic!


 
     Una dintre cele mai apreciate aparitii de pe covorul rosu a fost cea a actritei Cate Blanchett, care a imbracat o rochie in nuanta anului, bleu-verde, din colectia Armani Privé.
     Cate Blanchett, nominalizata la premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru filmul Carol, a preferat o rochie somptuoasa, cu trena si decolteu adanc, care, desi destul de incarcata, a fost foarte eleganta. Rochia, ce avea cristale Swarovski si pene pe umeri si corsaj, a fost accesorizata cu cercei lungi, argintii.


 
     Jennifer Lawrence, a ales o tinuta Christian Dior Haute Couture. O rochie neagra, din dantela, cu un corset sexi pe fond bej, brodat cu nervuri negre.
     O rochie “hot” care starneste imaginatia.


  
     Brie Larson, castigatoarea premiului Oscar pentru cel mai bun personaj principal feminin, pentru rolul sau din drama Room, a facut si ea senzatie cu o rochie Gucci dintr-un material vaporos de un albastru cobalt intens, cu volane plisate. 
     Mi s-a parut ca rochia lui Brie a fost perfecta pentru acest eveniment! Detaliul care, dupa umila mea parere, putea sa lipseasca, a fost cureaua stralucitoare supradimensionata. 


  
     Printre cele mai bizare rochii de la OSCAR 2016, s-a numarat cea purtata de Whoopi Goldberg. Ea nu a fost deloc avantajata de rochia cu umeri dezgoliti, pe care a accesorizat-o, nefericit, cu o bratara-inel in forma de caracatita.
     Poate dorinta de a pune mai bine in evidenta tatuajul de pe umar, a facut-o sa aleaga acest model de rochie.


     Criticii, specialistii in moda, si-au dat cu parerea - Charlize Teron, Jennifer Lawrence, Brie Larson si Cate Blanchett fiind considerate vedetele cel mai bine imbracate de la Oscar 2016.

     Dintre cele 4 rochii, voua care va place cel mai mult?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu