marți, 9 februarie 2016

A gandi e greu, a copia e super simplu!



     Nu am suportat niciodata persoanele care refuza sa gandeasca prin premisa ca orice se poate copia, fara a mai pune mintea la contributie. 
     Poate este o deformatie profesionala la mine, care ma obliga sa gandesc orice miscare fac, orice cuvant rostesc sau scriu. Nu am pretentii ca toata lumea sa fie ca mine, dar cand vad pe cate unii care nu fac nimic altceva decat copiaza zilnic, cu orice ocazie, cuvintele pe care o alta persoana s-a straduit sa le gaseasca, mor! Imi vine sa urlu, in ce fel de lume traim!

EFICIENTA ???

     Veti spune ca nu trebuie sa ma mire aceasta practica, ca si la nivele superioare se copiaza cu nonsalanta si poate cei ce practica acest “sport” au dat chiar o lectie cum se poate trai ca un fulg, fara a pune neuronii la contributie, dar eu tot nu o suport!


     Stai cateodata si cauti cu ardoare material documentar pentru a putea raspunde unei intrebari si dupa ce il faci public, vin toti neavizatii, “ca mustele la miere”, si iti copiaza identic intreaga formulare. Nici macar nu au decenta de a schimba cate un cuvant din fraza… nuuu, asta ar insemna sa gandeasca si ar fi prea mult pentru ei… 

     Si ce este mai trist? Ti-o iau inainte, ajung pe primul loc, iar tu ramai cu “buza umflata” si cu o dezamagire profunda ca nimeni nu te-a bagat in seama, totul a fost ales la intamplare…


     “Se copiaza la BAC, se copiaza apoi in universitate si aceasta metoda este replicata pentru toata viata. Devine un stil de viata.”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu