luni, 6 iulie 2015

ISOLISS - Uriage. Ingrijire antirid


     Va plac dermatocosmeticele? Folositi produse antirid?
     Am sa va spun cateva cuvinte despre un produs care m-a uimit!

     Dermatocosmeticele de la Uriage ofera o ingrijire antirid cu actiune imediata. 
     Crema ISOLISS - Uriage 25+ contur ochi antirid x 15 ml previne si intarzie formarea primelor riduri, diminueaza vizibil pungile si cearcanele din zona peri-oculara. Flaconul este prevazut cu un roll-on ce asigura un masaj bland al zonei de contur ceea ce permite un efect mai rapid.
     Oboseala, stresul, poluarea, provoaca aparitia primelor semne de imbatranire in fiecare zi. Uriage Isoliss Eye Contour Care cu Apa termala Uriage, cunoscut pentru proprietatile sale calmante, hidratante si anti-oxidante, lupta impotriva agresiunii zilnice si aduce energie la nivelul pielii.

     Inca de la prima aplicare am fost cucerita de textura fina si aspectul radiant pe care l-am obtinut in jurul ochilor si in zonele unde isi fac aparitia cu precadere primele riduri.
     Netezeste - liniie fine din jurul ochilor si ridurile “laba gastei” de la colturile ochilor.
     Reduce - cercurile intunecate inestetice si pungile. Datorita masajului cu aplicatorul roll-on si formulei patentate asigura decongestionarea si energizarea conturul ochilor. 77% dintre femeile voluntare, cu varste cuprinse intre 25-44 ani, ce au testat crema Isoliss de la Uriage sub control dermatologic, au remarcat ca cercurile intunecate din zona ochilor au fost diminuate.
     Crema contine:
     - 30% apa termala Uriage cu efect intens hidratant si de refacere a barierei cutanate;
     - complexul anti-aging, pigmentii Soft Focus ce confera stralucire si prospetime pielii;
     - complexul energizant (vitaminele C si E, creatina, anti-hialuronidaza, acid hialuronic) ce optimizeaza metabolismul celular si previne aparitia ridurilor;
     - sulfatul de dextran care favorizeaza drenajul si reducerea pungilor.
     Nu contine parfum, este hipoalergenica si noncomedogenica si testata oftalmologic.


     Mod de aplicare:
     Aplicati dimineata si / sau seara pe conturul ochilor cu aplicatorul roll-on. Tamponati usor excesul de produs in piele. Finisati prin pulverizarea cu apa termala Uriage.


     Gama Isoliss este o gama recomandata pentru tratarea primelor riduri datorita unui complex energizant de ingrediente, dar are in acelasi timp si un rol de ingrijire antirid pentru ridurile deja instalate datorita unui complex anti-age.
     Inca din Antichitate, romanii au descoperit beneficiile apei termale Uriage. Dupa invazia Galiei, romanii s-au oprit din calatoria lor prin Alpi cand au gasit un izvor la poalele muntilor Belledonne. Si-au dat seama ca aceasta apa a avut proprietati de vindecare si au decis sa construiasca acolo primul centru termal.
     Acum ne bucuram si noi de beneficiile acestei ape miraculoase si de toate produsele de la Uriage a caror calitate este incontestabila.
     Uriage este unul dintre cele mai importante branduri cu produse dermatocosmetice de pe piata internationala. In fiecare zi, mii de produse sunt livrate in Franta si in peste 70 de tari din intreaga lume. Produsele se dezvolta in colaborare cu medicii dermatologi si farmacisti din intreaga lume.
     Produsele Uriage raspund nevoilor tuturor tipurilor de piele, indiferent de varsta, inclusiv celor mai sensibile.

     Voi ce produse, din gama Isoliss sau alte game, ati incercat de la Uriage?



Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Doresc sa achizitionez unul sau mai multe advertoriale (scrise de dvs. sau de catre echiapa noastra) pe site-ul dvs. daniela-florentina. blogspot. ro pentru unul sau mai multe site-uri de jocuri pentru copii.
    Va rog sa imi spuneti daca este posibil acest lucru, la ce preturi si daca se poate face plata prin paypal.

    Va multumesc,
    Munteanu Marius
    morris_mariusica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere