luni, 25 mai 2015

Participa la blogSpring si castiga un Allview P6 Energy


     Campania de primavara dedicata bloggerilor va asteapta cu sponsori de marca si premii valoroase. Este vorba despre blogSpring!
     De fiecare data cand am ocazia, nu ratez nicio competitie destinata bloggerilor. Ideea este de a scrie pentru cat mai multe campanii individuale pentru a avea sansa unui castig suplimentar in bani sau gadget-uri oferite de sponsori. Premiile sunt tentante si utile, iar orice provocare inseamna evolutie.
     BlogAwards organizeaza in parteneriat media cu Blogatu.ro cele mai frumoase competitii.


     Un numar de 10 premii suplimentare, constand in 5 telefoane Dual Sim cu camera foto si 5 mp3 playere de 2GB vor fi acordate bloggerilor care vor ocupa primele 10 locuri ale Clasamentului Campaniei BlogSpring 2015.

     La aceasta editie puteti castiga un ALLVIEW P6 Energy, un smartphone pe care si eu mi-l doresc de ceva vreme. Sper sa vina si ziua norocoasa cand voi avea si eu un telefon inteligent, sa pot intra pe facebook sau blog chiar si atunci cand nu sunt acasa, sa nu mai fiu limitata in timp si spatiu de un telefon antic, fara facilitatile atat de necesare unui blogger.
     Acest smartphone are performante foarte bune, din punctul meu de vedere. Este un dual sim, cu un sistem de operare Android 4.4.2 KitKat, processor Cortex A7 Quad Core de 1.3 GHz si o memorie de stocare de 8GB si 1GB de RAM. Are o camera principala de 8 MP cu autofocus, inregistrare video Full HD1080p, smile shot, gesture shot, face beauty, HDR, Eraser si o camera frontala de 2 MP.
     Ma incanta foarte mult ALLVIEW P6 Energy pentru ca este dotat cu o baterie de 5000 mAh ce asigura pana la 24 ore timp de convorbire, deci nu trebuie sa plec cu incarcatorul dupa mine, asa cum fac in prezent. Display-ul este de 5 inch, HD IPS LCD cu o rezolutie de 1280x720 pixeli care asigura claritate fotografiilor si clip-urilor video si touchscreen capacitiv multitouch OGS. 
     Detaliile tehnice le puteti vedea si voi, dar as vrea sa va mai fac doar cateva precizari:
     - Dotarea cu HD voice imbunatateste considerabil calitatea apelului prin eliminarea zgomotului din fundalul unei conversatii.
     - Bateria telefonului rezista pana la 21 de zile in stand-by.
     - ALLVIEW P6 Energy permite transferul de date prin OTG si se poate transforma oricand intr-un power bank, oferind curent colegilor si prietenilor atunci cand acestia au ramas fara baterie.
     - Design-ul slim se potriveste perfect intr-o atmosfera business, dar este si foarte placut pentru o posesoare de sex feminin.
     - Memoria  poate fi completata de un card microSD de pana la 32 GB.

     Visez la momentul cand voi putea utiliza un ALLVIEW P6 Energy: pentru proiectele si prezentarile mele; pentru stocarea de filmulete sau poze si muzica ce ma insoteste in calatorii; pentru pozele, din zilele cu cearcane la ochi, care pot fi retusate; pentru conexiunea 3G integrata, Wi-Fi Display si Wi-Fi direct ce asigura un transfer de date rapid; pentru transferul de fisiere dintr-un telefon in altul printr-o simpla atingere, cu aplicatia Hot Knot; pentru functia floating video… pentru ca il simt atat de aproape de mine si de nevoile mele zilnice.

     Sper ca v-am dat de gandit, deci, la treaba! Participati la 8 campanii obligatorii dintre campaniile individuale blogSpring si aveti sansa de a castiga unul dintre cele 10 premii acordate bloggerilor care vor ocupa primele locuri in Clasamentul blogSpring.
     Campaniile obligatorii pentru Clasamentul BlogSpring sunt:
     - Campania QuickMobile
     - Campania Aerotravel
     - Campania Dwyn
     - Campania nJoy
     - Campania CoArtCo
     - Campania Philips
     - Campania Cornul Abundentei
     - Campania GemSale
     In curand vor fi adaugate noi campanii obligatorii.

     Doar participand la blogSpring, campanie pentru bloggeri organizata de “BlogAwards”, aveti sansa sa va bucurati de o primavara plina de cadouri utile, alaturi de satisfactia participarii intr-o competitie care si-a castigat deja un renume si sa castigati un ALLVIEW P6Energy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu