marți, 7 aprilie 2015

Ochelari de soare de la Optica Shades



Ochelarii de soare reprezinta un accesoriu foarte util pentru protectia ochilor impotriva radiatiilor solare, dar, in acelasi timp, atat de elegant si de important pentru un look ca al marile vedete Hollywood-iene care ii poarta.


     Inca de mica eu am purtat ochelari de soare. Pe atunci nu stiam mare lucru despre moda, dar era o necesitate pentru mine. Pentru ca am o sensibilitate la lumina puternica, am purtat, si port in continuare, ochelari de soare atat vara, cat si in sezonul rece, sau ori de cate ori apare o raza de soare. Cineva zicea odata ca exista o relatie stransa intre carisma si ochelarii de soare, ei avand darul de a adauga fiecaruia dintre noi un plus de simetrie si putin mister. Nu stiu cat este de adevarat.
     In urma multor vizite la oftalmolog, am inteles ca ochelarii de soare sunt esentiali in protectia ochilor impotriva razelor solare nocive. Ei ma pot scapa de multe probleme, cum ar fi cataracta sau alte afectiuni ale ochilor care pot cauza leziuni ale vederii sau chiar orbire. Durerile de cap si ameteala zilnica pot sa dispara atunci cand lentilele sunt tratate special contra razelor UV.
     Utili pentru protectia ochilor impotriva radiatiilor solare, mai ales atunci cand petrecem mult timp afara si frecventam adeseori evenimente in aer liber, sau in drumul spre scoala ori birou, ochelarii de soare nu trebuie sa lipseasca din outfit-ul zilnic, asa cum nu ar trebui sa iesim din casa niciodata fara sa aplicam crema de protectie a tenului.

     Pentru ca nu vreau sa am probleme de vedere mai mari dacat sunt in prezent, am ales sa port ochelari de soare de la un brand cunoscut aflat printre printre cele mai longevive, Ray Ban. 
     Stim cu totii ca la inceputul anilor '30 ochelarii Ray Ban au aparut ca solutia firmei Bausc&Lomb in intampinarea necesitatilor aviatorilor la acea vreme, fiind in continuare purtati pana in ziua de astazi. Ochelarii de soare Ray-Ban sunt de renume mondial, prima pereche de ochelari Ray-Ban Aviator fiind vanduta in anul 1937. Motivele acestei longevitati sunt: calitatea, aspectul si durata de viata. Dupa ce au fost promovati mai intai de armata, au fost preluati ulterior de industria modei si de cea a filmului, brandul captivand in cele din urma lumea intreaga.

     Fie ca ai fata ovala, rotunda, in forma de inima, patrata, in forma de diamant sau alungita, poti descoperi numeroase modele pentru ca cei de la Ray Ban au mizat inca de la inceput pe inovatie si nu au incetat nici astazi sa vina cu noi idei, sa reinventeze, sa improspateze, sa creeze.

     Atentie mare de unde va cumparati ochelarii de soare! 
     Un magazin online, care ofera posibilitatea de a alege dintre sute de modele de ochelari de soare, este Optica Shades. Preferatii mei sunt ochelarii Ray Ban JACKIE OHH RB4127 710/13 3N, care ma protejeaza de razele solare periculoase deoarece lentilele acestora au filtru UV. Sunt realizati din materiale de buna calitate, rezistente, care le confera si un aspect unic si acum sunt la reducere, la doar 369.00 lei.

     Am ales sa cumpar de pe acest site pentru ca ochelarii sunt 100% originali. Ei sunt livrati impreuna cu un toc din piele Ray Ban pentru protectia impotriva zgarieturilor, alaturi de un manual cu instructiuni de utilizare si intretinere si o laveta de curatare profesionala Ray Ban.
     Cu o reducere de pana la 70%, poti comanda si tu o pereche de ochelari de soare cu certificat de garantie 1 an, fie ca stai la oras, in comuna sau in orice sat din tara. 
     Daca ai gasit doua perechi la oferta si vrei sa le achizitionezi, trebuie sa stii ca la comenzi mai mari de 500 ron, livrarea este gratuita. 
     Ai, de asemenea, posibilitatea de returnare gratuita in 15 zile daca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.
     Calitatea produselor nu mai poate fi pusa la indoiala, atat timp cat tehnologia din spatele lentilelor Ray-Ban este cea care da valoarea celor mai apreciati ochelari de soare din lume. Politica acestui brand care a facut o adevarata istorie, este garantia perechii de ochelari perfecta, oricand! Sunt mereu in voga, sunt purtati de toata lumea, de la celebritatile de la Hollywood, la adulti, hipsteri sau adolescenti cool.


Colectia de la Optica Shades cuprinde o gama larga de ochelari de soare, de la modele mici la modele mari, de la lentile cu forma patrata sau rotunda, pana la lentile polarizate. Majoritatea modelelor pot fi gasite intr-o gama variata de culori, pentru toate gusturile.

     Va las sa va delectati cu preturile accesibile si sutele de modele Aviator, Clubmaster, Jackie Ohh, Polarizati, Justin, Wayfarer, Cats, Round Metal si multe altele, de la Optica Shades.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu