miercuri, 1 aprilie 2015

Cum sa devii Blogger Oficial Vegeta


Nu sunt o gurmanda, dar imi plac mancarurile care au culori vii, aroma si savoare. Ierburile aromatice si mirodeniile atent alese si combinate, ce intregesc gustul preparatelor, au fost mereu prezente in bucataria copilariei mele. Imi aduc aminte ca avea mama o punguta din care scotea cate o lingurita din amestecul magic ce umplea intreaga bucatarie de arome imbietoare. Presarata peste orice mancare, Vegeta era artizanul meselor delicioase, dand un plus de savoare fiecarui preparat in parte.


     In 1959, pe cand papusa Barbie lua nastere, Vegeta este lansata pe piata dupa ce, cu un an inainte, in 1958, Doamna Zlata Bartl impreuna cu echipa sa, dadea nastere produsului Vegeta in laboratoarele Podravka.

     Cu o evolutie extrem de rapida, in anul 1961 cand primul astronaut, Yuri Gagarin, a fost trimis in spatiu, Vegeta exista deja de 2 ani, iar productia ajungea la 16 tone.

     Ti se pare mult? Ti se pare putin? Parintii si bunicii nostri au pregatit cele mai gustoase mese, savurandu-le alaturi de ea, binecunoscuta Vegeta.


Vrei un pliculet de vegeta? De care sa fie?Vegeta, Vegeta naturella, Vegeta gust de gaina, Vegeta bors sau Vegeta twist?
Nu este de mirare ca toata lumea a auzit de culoarea albastra si emblema bucatarului care au insotit produsul in toti acesti ani. O stiti cu totii, ati folosit-o, dar un singur lucru poate nu ati aflat inca. In aceasta primavara, Vegeta cauta un blogger ambasador pentru o perioada de o luna de zile.

     Ce presupune statutul de Blogger Oficial Vegeta? O experienta unica si implicarea in proiecte de suflet. Nu vei fi miss world, vei fi miss sau mister Blogger Oficial Vegeta.

     –     Blogul tau va gazui bannere cu castigatorii concursului Vegeta pe care il va organiza clientul pe Facebook. Bannerele sunt postate timp de o doua saptamani si vei primi ulterior mai multe detalii despre acest concurs.
     –     Vei coordona o campanie de suflet – in care, alaturi de tine si de alti voluntari – va fi gatita o masa delicioasa pentru copiii unui centru de plasament.
     –     Vei prezenta experienta ta ca blogger Vegeta in doua articole postate pe blogul tau.
     –     Vei fi anuntat pe pagina de Facebook Vegeta ca Blogger Oficial.
     –     Periodic, vor fi distribuite link-uri spre articolele interesante de pe blogul tau pe pagina de Facebook Vegeta.

     Cu siguranta toate acestea sunt menite sa schimbe putin destinul castigatorului/castigatoarei (poate chiar mie): lumea virtuala, in care ne petrecem atat de mult timp, va fi cu ochii atintiti la ultimele informatii pe care le furnizezi; dintr-o data numarul prietenilor va creste considerabil, chiar daca nu ii vei vedea la fata; daca esti o buna gospodina sau un bucatar pasionat, aceasta titulatura este rampa ta de lansare in mediul potrivit; articolele scrise pe blog vor avea mai mult continut de calitate; si, nu in ultimul rand, cel mai important lucru mi se pare posibilitatea de a da dovada de omenie si de a fi cu sufletul aproape de copiii napastuiti de soarta si uitati de proprii lor parinti in centrele de plasament. O mancare ca la mama acasa in care sa pui putina dragoste nu a facut niciodata rau nimanui, din contra, este o adevarata binefacere!

     Esti blogger pasionat de arta bucatelor cu gust unic? Vegeta te asteapta sa-ti dea distinctia pe care ti-ai dorit-o!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu