duminică, 1 martie 2015

JUSTFit - Sanatate si buna dispozitie


In fiecare an, la venirea primaverii, doamnele, domnisoarele si domnii incep sa se uite mai atent in oglinda. Iarna cu ale sale bucate imbelsugate a trecut, dar a lasat in urma multe fiinte triste, cu ceva kilograme in plus. Dieta, alaturi de miscare, ii ajuta pe cei dornici de a avea un trup de vedeta. Nimic nu trebuie facut haotic, iar in privinta miscarii, trebuie ales sportul care se potriveste fiecarei persoane in parte si care ii aduce satisfactii pe termen lung. Cum ne pregatim sa facem miscare? Primul pas ar fi alegerea unui echipament de sport, de dama sau barbatesc, de la JUSTFit

In functie de tipul de sport pe care il alegem, fitness, tenis de masa sau de camp, ciclism, sau sporturi de grup ca baschet, volei, la JUSTFit gasim laolalta o bogata oferta de pantaloni, tricouri, bluze, jachete, hanorace, etc.


   
Iubitorii de Fitness, isi pot procura accesorii necesare pentru Antrenament, Echilibru sau Forta, dar si echipamente pentru un fitness ridicat la rang de maiestrie. Banda de alergat, Aparate multifunctionale, Biciclete eliptice sau un Stepper performant sunt menite sa aduca o silueta de invidiat, arderea grasimilor si cresterea masei musculare, tuturor celor ce se incumeta sa le folosesca atunci cand vremea nu este prea darnica cu temperaturile optime pentru miscare in aer liber.


Pentru cei ce indragesc Tenisul de masa, mesele de tenis de interior sau de exterior, alaturi de un set mach cu mingi si fileu, aduc un plus de satisfactie la practicarea acestui sport minunat, prin calitatea produselor.


     Ciclismul, sportul atat de indragit in egala masura de tineri cat si de cei trecuti de o anumita varsta, poate fi practicat pe munte sau la oras, datorita bogatei oferte de la JUSTFit. In zilele cu soare, alaturi de copii, pedalatul pe biciclete aduce o stare de bine intregii familii.


     Va place sa jucati Baschet, dar este greu sa gasiti o echipa in care sa va integrati? Problema este rezolvata cu panourile de baschet si accesoriile pentru antrenament. Cu familia sau cu prietenii, zilele de relaxare prin sport devin atat de ravnite pentru cei ce stau la curte si nu numai.
     Sa nu uitam de Fotbal, Tenis de camp sau Volei. Totul devine posibil atunci cand exista vointa si produse de calitate, rezistente in timp si usor de achizitionat.
     Suplimentele pentru cresterea masei musculare, proteine, vitamine si minerale, sau arzatoare de grasimi, nu lipsesc nici ele din lista de produse comercializate. Totul pentru sanatate, confort si rezultate optime!


     JUSTFit pune la dispozitie iubitorilor de miscare trei showroom-uri: doua in Bucuresti (Showroom Mosilor si Showroom Occidentului) si unul in Cluj, Showroom Iulius Mall. JUSTFit este importator unic KETTLER in Romania dar, in showroom-uri si pe site, veti gasi si alte branduri renumite din categoriile fitness si performanta fizica, precum: SKLZ, Everlast, Optimum Nutrition, Pro Nutrition si BSN.

     Ce beneficii aveti atunci cand cumparati de la JUSTFit:
     - Preturile afisate includ T.V.A.
     - Produsele pot fi cumparate din showroom-urile Kettler, Telefonic sau Online de pe site.
     - Plata se face in numerar, prin card la ridicarea produselor din showroom, online folosind cardul sau cu ordin de plata.
     - Politica de returnare a produselor este bine pusa la punct si conforma cu drepturile legale ale consumatorilor.
     - Termenul de livrare este de 1-3 zile, direct din depozit. Factura fiscala va fi expediata ulterior prin posta, in termen de 15 zile de la receptia comenzii.
     - Costul transportului variaza in functie de destinatie, greutatea coletului si modalitatea de plata, iar pentru comenzi cu valoare peste 500 de lei, transportul si montajul sunt gratuite.
     - Exista si programul Buy-Back pentru produsele Kettler. Pentru aparatul vechi de fitness pe care il predai, in urma evaluarii lui, primesti un voucher de reducere cu care iti poti achizitiona noul aparat mult dorit, sau accesorii, fara vreo restrictie.
     - Te poti bucura de un cadou aniversar de ziua ta, un discount acordat special pentru tine. Nu iti ramane decat sa-ti iei cartea de identitate si sa mergi la unul dintre cele doua showroom-ri din Bucuresti.
     - Emiterea cardului de fidelitate JUSTFit, gratuit, pentru orice persoana de peste 18 ani care face cumparaturi si inscrierea acesteia in programul de fidelizare “Intra in Clubul JUSTFit”.

     Puteti sa faceti si voi o vizita pe site, sau intr-un showroom, ca sa intelegeti de ce am ramas eu atat de placut impresionata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu