joi, 29 ianuarie 2015

Allview, performanta unui brand romanesc


     De cativa ani mi-am facut o lista cu cateva tipuri de gadgeturi pe care vreau sa le achizitionez, pe langa celelalte produse indispensabile din casa. Nu stiu care a fost motivul, dar se pare ca am luat lista de la coada la cap. Am renovat apartamentul, am schimbat ceva mobilier ca sa aduc putin aer proaspat si modern, am rezolvat unele probleme de ascensiune in viata sociala si multe altele. 


     Gadgeturile au ramas tot pe lista, asteptand - nu stiu pana cand - sa-si gaseasca locul in cadrul familiei mele. Din primavara anului 2014, cand am descoperit brandul romanesc Allview, m-am tot gandit ca este cel mai potrivit loc unde as putea sa ma intorc mereu cu gandul si privirea pentru a gasi ceea ce cautam. Studiat atunci in cele mai mici amanunte, ma asteapta astazi cu multe noutati.
     Stiu ca romanii au fost mereu apreciati pentru produsele valoroase care mergeau la export: confectii si tricotaje pe care le intalneam peste tot in lume, oteluri speciale fabricate la cele mai inalte standarde, aparate electronice de masura si industriale - domeniu in care excelam si care imi este foarte cunoscut, incaltaminte de calitate, rezistenta si cu design atragator, constructii de masini industriale, utilaj petrolier si multe altele.
     Cred ca brand-urile romanesti ar trebui promovate mai des, poate reusesc sa se ridice in constiinta noastra la un nivel superior celor asiatice care au invadat piata si ne intuneca mintile. In acest sens, Blog Awards a lansat o campanie la care, daca vei participa, ai sansa de a castiga un Allview C6 Quad. Trebuie doar sa alegi doua sau trei gadgeturi pe care vrei sa le recomanzi si care, pe tine, te-au impresionat. Cum ti se pare, te descurci? Nimic nu este usor, dar este o provocare la care ar trebui sa raspunzi si tu cu entuziasm.
     In timp ce toate obiectele din jurul nostru se depreciaza sau se uzeaza moral, aparatura electronica evolueaza spectaculos, intr-un ritm rapid. Satula de telefonul meu batran, cu butoane, care nu mai este capabil sa faca nici macar o poza si cara in spate multi ani timp in care a fost utilizat la maxim, aspir, cu o dorinta poate greu de inteles, la un Allview X1 Xtreme mini editie limitata 10 ani Allview.


     Cu un design superb, pot spune ca este o bijuterie ce poate fi personalizata in stil propriu. Este fantastic prin specificatiile imbatabile si componentele de top, o adevarata esenta tare intr-un ambalaj mic. Nu va spun toate datele tehnice, pentru ca ele sunt usor de urmarit pe site, va spun doar ca, daca nu va grabiti, s-ar putea sa pierdeti ocazia de a va bucura de aceasta editie limitata. Stiu ca va fi atractia principala si mult ravnita de toti membrii familiei. Sper totusi sa le abat privirile si dorintele cu doua tablete absolut superbe.


     Pentru fiul meu, tableta Allview Wi8G pe care a testat-o deja la un coleg si care reprezinta gadgetul cu care adoarme in gand. Stie deja atat de multe despre ea si se vede cu cata pasiune povesteste, incat, oricat de insensibil ai fi, tot ti se inmoaie inima si cedezi ispitei. Cu ajutorul subscriptiei Office 365 Personal inclusa pentru un an de zile si a spatiului de stocare de 1 TB in One Drive va putea face fata oricaror provocari si sarcini de serviciu. Este clar, tineretul nu poate trai si nu poate respira fara gadgeturi performante, fara cele mai noi aparitii. Tot ce putem face noi, parintii, este sa nu cedam chiar in fiecare an noilor tentatii.


     Nu in ultimul rand, pentru capul familiei, am pus ochii pe tableta Alview Impera i10G care transforma business-ul intr-un un mod de viata. O viata in culori, viteza, putere, dinamism si un spatiu generos de stocare de 1TB prin Cloud Storage, alaturi de sistemul de operare Windows 8.1, tableta imbina eleganta cu utilul la serviciu, in familie, intre prieteni. Timpul se transforma din dusman in prieten, ai parte de productivitate maxima alaturi de oaza de relaxare la care aspiri in fiecare moment al zilei datorita sistemul 3G integrat. Totul devine mult mai simplu, mai atragator, mai relaxant pe desktopul familiar unde aplicatiile deschise vor aparea in bara de activitati, in partea de jos a ecranului. Un mod simplu, la fel ca intotdeauna, de a putea folosi acest device la comun, asa cum facem si acum cu PC-ul din dotare. Pentru business, prin instalarea sistemului de operare Windows Pro, tableta devine ideala pentru afacere, oferind noi niveluri de productivitate, securitate si mobilitate.
     Deocamdata ma opresc aici, nu inainte de a va spune ca am ochit si un televizor pentru bucatarie, tot romanesc, tot produs de Allview.

     Va invit sa participati la concurs, sa descoperiti brandul Allview si sa va bucurati de performanta romaneasca!

Un comentariu: