duminică, 30 noiembrie 2014

Miniprix iti creeaza propriul stil


     De cateva saptamani tot aud in jurul meu comentarii despre moda 2014-2015. Nu stiu unde mi-a fost capul dar, cand ma uit in sifonierul meu, nu vad nimic ce s-ar putea purta toamna, cand ploile dau navala sa spele strazile, sau iarna, cand fulgii de nea stau gramada intr-un saculet ce asteapta sa fie bombardat pentru a imprastia stelute argintii intr-un decor de poveste. Da, ati inteles bine, nu sunt pregatita nici pentru toamna, nici pentru iarna. Hainele sunt ori demodate, ori prea stramte, incaltamintea descusuta sau dezlipita… cam sumbru arata, nu-i asa?


     Si cam ce se poarta? Care sunt noutatile? Blazer-ul vesel, crosetat sau tricotat, cu un amestec de culori jucause ce lasa loc de o viitoare asortare cu mai multe articole de imbracaminte, cred ca nu ar trebui sa lipseasca din niciun dulap de haine, alaturi de geci, paltoane si pardesie. Paltoanele in culori calde sau tari, cu lungime potrivita atat cat sa te apere de frig, uni sau in corouri, alaturi de o rochie tricotata sau din stofa, ori o pereche de pantaloni…

     Le scot pe rand din sifonierul fermecat sperand ca mi-a mai ramas ceva bun de asortat, de anul trecut. Mda, ce sa zic, ar trebui sa-mi cumpar cate ceva, important este sa nu ma abat de la regula mea de baza: hainele pe care le achizitionez sa se potriveasca stilului meu, sa-mi scoata in evidenta calitatile si atuurile si in acelasi timp sa-mi ascunda defectele.

     Marea majoritate nu avem o alura de fotomodel, dar avem fiecare o personalitate pe care o putem scoate in evidenta atunci cand ne alegem cele mai potrivite haine. Si nu este nevoie sa cheltuim in fiecare an o avere pe haine ca sa fim la moda, este suficient sa apelam la colectia bogata a magazinului MiniPRIX care ne tine in trend cu preturi foarte accesibile.


     Cand ai un stil de viata mai agitat, care presupune miscare, sau un stil clasic, sobru, ori ai un job de birou orice ai alege ca imbracaminte sau incaltaminte, este important sa te simti bine in pielea ta, confortabil, sa fii unica.

     Raportul calitate-pret trebuie sa fie unul favorabil si nu uita: cand te privesti in oglinda, trebuie sa radiezi! Din cap pana in picioare! Inclusiv incaltamintea trebuie sa fie in ton cu stilul hainelor si cu temperamental tau.


     Aceste ghetele din piele, cu talpa joasa le-am ales special pentru ca se potrivesc cu bazer-ul, sunt commode, confortabile si nu fac din mersul pe jos o adevarata provocare. Si tu poti sa-ti alegi perechea preferata, fie ca preferi stilul motociclist dur, stilul casual-chic decorat cu capse, accesorizate cu siret, gen bocanci, cu insertii metalice, lanturi, catarame si tinte. Cizmele joase si ghetele sunt mai versatile ca oricand,le  poti incalta la orice tinuta casual.

     Dupa ce ai terminat de aranjat hainele in sifonierul tau, arunca un ochi si in dulapul sotului sau iubitului. S-ar putea sa fie nevoie sa apelezi la sectiunea rezervata produselor Kenvelo si sa va alegeti de acolo, amandoi, camasi cu maneca scurta si cu maneca lunga, hanorace, jeans Kenvelo, pulovere, geci, rochii, ce acum sunt la reducere.

     Sunt sute de produse si poate este putin greu la inceput, dar cu putin antrenament vei reusi si tu sa-ti creezi propriul stil cu ajutorul colectiei MiniPRIX. Vezi ce culori ti se potrivesc si combina-le, alege-ti un stil care sa ti se potriveasca oriunde si oricand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu