marți, 4 noiembrie 2014

Cum sa-ti faci bebelusul fericit

  "Update: 17 Noiembrie: Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul "Babytrend" in saptamana 21 - 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!".

     Bebe loading….“Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele Babytrend de Black Friday”.

     Cand primesti un astfel de mesaj si nu esti parintele in cauza, atunci sigur esti viitorul bunic sau viitoarea bunica. Esti pus in garda din vreme ca sa ai timp sa alegi ceva dragut pentru acel sufletel gingas care se grabeste sa vada lumina zilei. Copiii au nevoie de multa grija si dragoste din partea intregii familii. Ei sunt comorile mult dorite ce ne insenineaza zilele, sufletele dragalase care ne arata ca nu am trait degeaba pe acest pamant.
     Un mesaj de acest gen reprezinta momentul unei mobilizari rapide pentru ca, stim cu totii, nevoile lor in primii ani de viata sunt mari. Au nevoie de confort si de un locsor numai al lor, un patut bebe in care sa inceapa marea aventura a vietii.


     Vi se pare complicat de asamblat? Nu este! Patutul vine insotit de un manual de utilizare in care sunt incluse desenele necesare unei asamblari rapide.
     Daca bebelusul va fi tentat sa testeze gustul lemnului, nu va speriati,  va fi permanent in siguranta datorita materialelor de inalta calitate din care este executat, vopselelor si lacurilor pe baza de apa ce ofera siguranta si nu pun copilul in pericol. Va este frica de muchii ascutite? Nu este cazul! Datorita marginilor rotunjite ale patului, ce sunt adaptate necesitatilor bebelusului, sunt evitate posibilele accidentari.
     Pana la varsta de 3-4 ani copilul va avea asigurat confortul datorita posibilitatii de reglaj pe inaltime a gratarului ce sustine salteaua. Functie de varsta copilului, cele doua bare detasabile ofera copilului posibilitatea de a iesi din pat fara sa incerce sa sara peste grilaj si sa se accidenteze.
     Ati remarcat acel sertar prevazut cu role? Este un loc spatios, ideal pentru depozitarea lenjeriei de pat sau chiar a jucariilor. Fiind usor manevrabil, poate fi asezat cu usurinta sub patut sau in orice alt loc in camera, dupa necesitati si spatiu.
     Cel mai mult mi-a placut salteaua ce este livrata impreuna cu patutul. Husa este fabricata din bumbac 100%, rogojina este din nuca de cocos 100% si spuma din fibra de cocos. Comfortul in timpul somnului este asigurat de aceste materiale antialergice si antibacteriene.
     Cu un raport calitate pret este foarte bun, achizitionarea acestui patut este o reala afacere. Un 3 in 1 foarte tentant, patut, sertar si saltea, livrate prin curier in intervalul de 1 - 2 zile lucratoare.
     Imi imaginez cum va arata un carusel muzical montat pe marginea patutului si un copil fericit intrand usor in lumea fermecatoare a animalelor. Jucariile executa o combinatie de miscari circulare si alternante. Se ridica, coboara si se rotesc pe fondul musical al celor 4 melodii existente. Melodiile alese sunt menite sa stimuleze si sa dezvolte auzul.


     Din aceasta combinatie rezulta o sarbatoare a muzicii, a sunetelor naturii si miscarii ce stimuleaza, dezvolta si pastreaza vie atentia bebelusului la lumea inconjuratoare.  
     Veti spune ca nu este suficient un patut si un carusel musical. De acord! Este nevoie de cantar bebelusi, scaun masa copii, balansoar bebe, premergatoare, carucioare copii si multe altele, functie de varsta.

     Nu trebuie sa va faceti griji, se apropie Black Friday cu reduceri substantiale! Trebuie doar sa va abonati la newsletter pentru a afla ofertele Babytrend.

Un comentariu:

  1. nevoile lor in primii ani de viata sunt mari. Au nevoie de confort si de un locsor numai al lor, patut bebe

    RăspundețiȘtergere