duminică, 30 noiembrie 2014

Cele 7 pacate ale Evei, sau ale toamnei?



     Venirea toamnei, cu melancolia sa specifica, ne aminteste mai mult ca oricand ca, indiferent de anotimp sau moment al zilei, femeile isi doresc sa fie mereu sexy si atragatoare pentru barbatii din viata lor, delicate precum zeitele si pasionale precum gheisele. Si cum o relatie de cuplu trebuie sa fie mentinuta activa, trebuie adus mereu ceva nou pentru a nu intra in monotonie.

     Pentru a parasi zona de melancolie, o sedinta de shopping “mai altfel” nu este un pacat, este chiar o necesitate. In afara de tinuta sau machiaj si coafura, o femeie trebuie sa aiba si o lenjerie intima pe masura, bine aleasa. Ea este cheia succesului in viata de cuplu, chiar daca intelepciunea populara spune ca drumul catre inima unui barbat trece prin stomac.

     Atunci cand vrei sa-i faci o supriza placuta iubitului tau sau esti cu gandul la o seara speciala alaturi de partenerul tau, lenjeria intima este cea mai buna alegere. Muzica lenta, vin rosu si o lenjerie seducatoare ce lasa la vedere o mare parte din trup, insa totodata acopera zonele importante, ii incita pe barbati la maximum. Trebuie sa alegi ceva mai iesit din comun, mai indraznet decat de obicei pentru a avea parte de o seara romantica si o noapte fierbinte.


     Daca ai in plan o astfel de seara si nu iti permite timpul sa alergi din magazin in magazin, poti gasi toate elementele de lenjerie sexi la SevenSins. Pe langa magazinul online care ofera o gama variata de corsete, desuuri, rochite, body si topuri sexi, costume din latex, neglijeuri si camasi de noapte, etc., clientii din Bucuresti au posibilitatea de a proba elementele de lenjerie intima achizitionate in noul showroom din Str. Orzari nr. 3, Sector 2. 
     Atat femeile cat si barbatii, pentru ca magazinul ofera si produse de lenjerie intima barbateasca, au la dispozitie cabinele de proba spatioase, spatiul permisiv din incinta si sutele de produse expuse. Toate sunt acompaniate de experienta de peste 4 ani a colectivului in consilierea clientilor pentru alegerea produsului ideal.      
     O conditie “sine qua non” pentru alegerea unei piese de lenjerie intima este creerea unui spatiu confortabil, intim si placut, asa cum este “zona de ralaxare” din cadrul showroom-ului, unde unde clientii se pot delecta cu o cafea.


     Avand in vedere ca iti doresti ca piesa de lenjerie aleasa sa va schimbe viata atat tie ca femeie dar si partenerului tau de viata, poti alege o lenjerie de tipul babydoll, o pajama sau un halat sexi, care sa fie confortabile dar sa aduca si un strop de picanterie in viata de cuplu. 

     Lenjeria sofisticata, rosu pasional cu inimioare imprimate, dantela, lenjeria brodata orange, roz, sau neagra, ciorapii din matase sau tinutele care vin in ajutorul cuplurilor ce prefer sa “joace” cate un rol, toate sunt destinate sa reaprinda flacara pasiunii in dormitorul vostru iar, de Black Friday, reducerile de pana la 70% la sute de produse reprezinta startul pentru evadarea din rutina zilnica ce nu trebuie ratat!

     Daca in secolul al XIII-lea au fost declarate cele 7 pacate capitale: mandria, invidia, iubirea de arginti, desfranarea, lacomia, lenea si mania, oare cum or arata cele 7 pacate ale femeii pline de viata, harnica si devotata, iubitoare de frumos si dornica de fericire alaturi de barbatul iubit?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu