duminică, 12 octombrie 2014

Sanatatea familiei cu produse Secom


     De cate ori vi s-a intamplat sa va temeti pentru sanatatea membrilor familiei si sa cereti sfatul medicului pentru utilizarea de suplimente adjuvante?
     De cate ori ati ales produse Secom ca supliment alimentar sau produs naturist pentru tratarea unor afectiuni?
     Cand vorbim despre sanatate sau boala, nu trebuie sa uitam ca “Suntem ceea ce mancam” si ca "Totul este spirit. Universul este mental." Daca intelegem bine aceste lucruri, atunci ne dam seama ca omul este ceea ce gandeste, ca trebuie sa gandeasca pozitiv, inclusiv in ceea ce priveste starea lui de sanatate iar alimentatia are un rol primordial. Daca vrem sa fim sanatosi si fericiti, nu trebuie sa uitam ca facem parte din natura si ea ne ajuta doar daca noi o vrem. Respectand natura ne respectam pe noi!
     Cand spunem ca suntem sanatosi dar ne confruntam cu senzatia de “maini si picioare reci”, sau stresul mental, depresia si anxietatea isi fac aparitia in viata noastra, este momentul sa cerem ajutor, asa cum am procedat eu.
     Proteinele de origine animala si vegetala, cum ar fi produsele lactate, carnea (de pasare si peste, mai ales), nucile, orezul brun si painea integrala sunt recomandate tot mai des sa nu lipseasca din alimentatie. Stiti de ce? Ele contin un aminoacid - arginina (sau l-arginina, cum este cunoscut in comert). Cand devine insuficienta pentru organism, arginina poate fi administrata sub forma de supliment, L-arginine 1000mg.


     Acest flacon a fost salvatorul meu, cel care mi-a redat vioiciunea fizica si mentala, mi-a imbunatatit circulatia periferica si a ajutat la cresterea imunitatii naturale. Bebelusii nu pot sintetiza arginina singuri si au nevoie de suplimentarea acesteia prin alimentatie.
     Cred ca este interesant sa va spun ca acest supliment alimentar are un rol benefic in organism ajutand la producerea hormonului de crestere. 
     Micutul aminoacid poate ajuta la constructia de musculatura si la imbunatatirea performantelor fizice. Ajuta la construirea tesuturilor musculare, in mod special atunci cand este administrat inainte si imediat dupa un antrenament in forta, cu greutati.
     Pentru persoanele care sufera de angina, marirea aportului de alimente bogate in arginina ar putea contribui la diminuarea manifestarilor, deoarece creste toleranta la efort si imbunatateste functia vaselor de sange.
     Si mai este bun la ceva - vine in ajutor barbatilor, dar va las pe voi sa descoperiti singuri acest beneficiu.
     Sa va spun un secret: tot de la Secom am luat si Echinacea Complex pentru cresterea imunitatii baiatului si Fiber Perfect sotului meu pentru optimizarea functiilor tractului intestinal.

     Voi folositi suplimente de la Secom?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu