duminică, 21 septembrie 2014

Logo1 - esenta intr-o afacere de succes


     Ai firma, ai website, dar nu ai logo… Este momentul sa apelezi la o firma specializata in aceasta bransa!
     Ma vei intreba de ce iti trebuie un logo. Simplu. Tu vrei ca afacerea sa fie cunoscuta, sa-ti creasca veniturile dar fara un logo, ID-ul companiei tale, aceasta devine imposibil de recunoscut, de identificat sau de memorat pentru clientela.
     Chiar daca in prima faza nu tintesti atat de sus, va veni un moment in care vei realiza ca un brand adevarat se construieste in timp. Iti trebuie un Design logo firma unic, atractiv si totodata de incredere. Logo-ul firmei va vorbi despre tine, va permite personalizarea afacerii tale. El iti poate aduce succesul pe care ti-l doresti daca este bine realizat. El este cel care iti intampina clientii in fiecare moment prin cartea ta de vizita, website, materiale promotionale de mari sau mici dimensiuni. 


www.logo1.ro te poate ajuta sa-ti creezi un logo simplu, dar sugestiv.




     
     
     Poti sa incerci sa-ti creezi singur un logo pentru firma, dar nu te sfatuiesc. Risti sa obtii ceva mult prea similar sau chiar identic cu logo-urile altor companii din aceeasi nisa sau, mai rau, daca logo-ul este prea complex va distrage atentia de la esenta, va fi mai greu de tinut minte si de recunoscut. Linia fina dintre “placut” si “incarcat” nu va fi depasita niciodata de profesionistii cu multi ani de vechime in domeniu. Ai observat, cred, logo-urile sunt peste tot. Firmele au logo-uri, site-urile web au logo-uri, emisiunile TV au logo-uri.
     Cum trebuie sa fie un logo de succes? Sa fie simplu! Sa fie memorabil! Sa reziste timpului! Sa fie versatil! Sa se potriveasca profilului site-ului/firmei!


     Cu peste 500 de proiecte finalizate in 10 ani de activitate si cel mai bun raport calitate pret, Logo1 iti ofera un numar mare de optiuni din care sa alegi varianta finala de design logo, carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare, bannere.
     Este bine de stiut:
     - Fiecare pachet oferit de logo1 include: Prima versiune de design logo a pachetului vizibila online in 5 zile lucratoare, numar nelimitat de revizii pentru crearea de sigle, la finalizarea proiectului se face transferul integral al drepturilor de proprietate, versiunea finala a pachetului include fisiere de tip: jpg, png, tiff, pdf.

     Logo - De ce conteaza? Pentru ca iti reprezinta firma!

2 comentarii: