sâmbătă, 20 septembrie 2014

BidBond - garantia de participare la licitatii


     Contractele in domeniul constructiilor, precum si majoritatea contractelor pentru furnizarea bunurilor de capital, de regula din sectorul public, sunt acordate prin licitatie. Ofertantii care liciteaza trebuie sa furnizeze o garantie de participare la licitatie. 
     Aici intervine BIDBOND- GARANTIA DE PARTICIPARE LA LICITATII - broker de asigurare ce se adreseaza societatilor de constructii, societatilor de proiectare, societatilor de consultanta si furnizorilor de echipamente, utilaje, etc. care doresc sa-si optimizeze cash-flow-ul.



     Pentru participarea la licitatii publice BidBond ofera:
  •  Asigurarea de Garantie pentru participarea la licitatie (BID BOND) - o alternativa la Scrisoarea de Garantie Bancara sau la viramentul bancar in favoarea autoritatii contractante, pentru participarea la licitatii.
  •  Garantia de Buna Executie (PERFORMANCE BOND) - instrumentul de garantare solicitat companiilor care semneaza un contract de achizitie publica. Aceasta garantie reprezinta un angajament ferm si irevocabil asumat de Asigurator in numele Asiguratului privind plata in favoarea Beneficiarului a unei despagubiri in limita sumei asigurate, in situatia in care Asiguratul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contract.
  •  Garantia de Buna Executie aferenta perioadei de notificare a defectelor (MAINTENANCE BOND) - asigura Beneficiarul ca Asiguratul/Executantul va remedia orice defecte aparute dupa finalizarea contractului sau isi va indeplini toate obligatiile contractuale ce deriva din clauzele contractului ce fac referire la perioada de notificare a defectelor. Asigurarea de buna executie pentru perioada de notificare a defectelor ce vine in completarea asigurarii de buna executie, Performance Bond, si acopera perioada de intretinere post executie, daca aceasta perioada a fost prevazuta in contractul initial.
  •  Garantia de restituire a avansului (ADVANCE PAYMENT BONDS) - garanteaza restituirea de catre debitor a sumelor pe care creditorul le-a platit sub forma de avans pentru prestarea serviciilor sau achizitionarea unor produse. EUROBOND-ul este o polita de asigurare de garantie retur avans care se poate incheia daca avansul pe care debitorul l-a primit provine din fonduri europene.


     Participarea la licitatii publice este un proces care nu se incheie in momentul depunerii ofertelor si nici macar in momentul semnarii contractului cu Autoritatea contractanta. Dimpotriva, munca in adevaratul sens al cuvantului, abia din acest moment incepe. 
     In acest scop, BidBond vine in intampinare cu Asigurari complementare:
     - Asigurari de constructii-montaj
     - Asigurari ale echipamentelor si utilajelor
     - Asigurari privind raspunderea constructorului
     - Asigurari privind raspunderea managerilor
     - Asigurari privind raspunderea civila a prestatorilor de servicii

     Mai multe detalii privind avantajele serviciilor oferite de EuroBond se pot obtine prin consultanta gratuita la numarul de telefon 0360-102.102.
     Facilitatea participarii la licitatii
     Cresterea competitivitatii
     Deblocarea cash-ului colateral
     Timp scurt de emitere
     Costuri reduse

     Informatii de contact:


     Zalau, Str.Dumbrava, Nr. 37, Bl. D16, Parter, Jud.Salaj
     Mobil: 0744 607 527
     Mobil: 0731 343 991
     E-mail: office@bidbond.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu