luni, 23 iunie 2014

Castigi rochia preferata de pe Karla.ro


     Vrei sa participi la concursul Castigi rochia preferata de pe Karla.ro dar ti se pare complicat sa alegi rochii de la Karla?


     Lucrurile sunt simple atunci cand vine vorba de alegerea rochiei pe care vrei sa o porti daca stii care sunt pasii pe care sa-i urmezi pentru a alege modelul ce te avantajeaza scotand in evidenta cele mai frumoase parti ale corpului.
     Primul pas pe care trebuie sa-l faci este alegerea materialului, functie de evenimentul la care participi. Daca bugetul nu-ti permite, nu mai privi ore in sir la rochiile din matase naturala sau alte materiale scumpe. Concentreaza-te asupra aspectul rochiei pe care o vei purta si asupra impactului pe care vrei sa-l creezi atunci cand iti faci aparitia la eveniment.
     Priveste-te in oglinda si studiaza cu atentie care parti ale corpului tau ti se par mai atragatoare. Astfel zonele mai putin atractive le vei ascunde iar pe cele sexy le vei scoate in evidenta. Nu incerca sa-ti iei o rochie prea stramta doar pentru ca ai gasit ceea ce visai ca vei purta vreodata. Studiaza bine oferta magazinului Karla, fa-ti o lista stabilindu-ti prioritatile si apoi selecteaza functie de necesitati.
     Fii foarte exigenta cu modelul pe care urmeaza sa il imbraci pentru ca tu vei fi pusa in valoare de o rochie bine aleasa. Oricare ar fi forma corpului tau, tine minte intotdeauna sa cumperi o tinuta care-ti place.
     Gandeste-te ce culoare te avantajeaza in functie de ten si de culoarea parului in asa fel incat sa fii si in tendinte: albastru neon, roz fuchsia, rosu, ocru, portocaliu impreuna cu suratele lor sunt o alegere ideala daca vrei sa incerci ceva usor extravagant. Nu uita, cand te privesti in oglinda, trebuie sa radiezi!
     Raportul calitate-pret trebuie sa fie unul favorabil. Nu te arunca sa achizitionezi rochii scumpe din alte magazine daca poti gasi rochii din acelasi material la preturi mult mai convenabile. Tine minte: multe preturi sunt umflate in mod artificial datorita chiriilor mari percepute magazinelor. Indreapta-ti privirea asupra magazinului online Karla unde gasesti realitatea!
     Eu am facut acest studiu si am ales rochia visata.
     Incearca si tu acest mic experiment, cu siguranta vei ramane mirata cat de usor iti va fi de acum inainte sa nu dai gres cu alegerile in materie de vestimentatie!


     Alege-ti rochia sau rochiile preferate de pe Karla.ro si da share cel putin o data pe zi, folosind meniul “Castig” din stanga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu