joi, 15 mai 2014

Karla.ro - rochii office in alb si negru


     “Cu ce ma imbrac azi la serviciu?” Sigur ti-ai pus aceasta intrebare cel putin o data, dimineata, cand te pregateai sa mergi la munca. Recomandarea mea este sa vizitezi putin magazinul Karla.ro.
     In functie de politica interna a companiei si de rigurozitatea mediului, poti sa optezi pentru rochii office in combinatia alb-negru.
     Eleganta, simpla si frumoasa, combinatia alb-negru nu te va trada niciodata. Negrul reprezinta sobrietate, eleganta, sofisticare, in timp ce albul aduce puritate, stralucire si luminozitate.
     Tinuta office de zi este o alegere importanta atunci cand vrei sa fii eleganta, dar si sexy, fara sa faci nota discordanta cu ceilalti colegi. In loc de imprimeuri in culori tipatoare, magia non culorilor poate fi purtata in orice moment al zilei fiind una dintre cele mai elegante combinatii vestimentare.
     Oferta de rochii office de la Karla.ro acopera o gama larga de stiluri: in dungi cu joc de culori alb-negru, cu modele geometrice si insertii contrastante, din voal negru de cea mai buna calitate, sau cu decoratii din dantela diafana.


     Purtate cu pantofi clasici sau balerini negri de lac si cu un minim de accesorii, vor scoate in evidenta personalitatea celor care indraznesc sa iasa in evidenta printr-un stil clasic vesnic la moda.
     Rochiile office, cu modificarile de rigoare, pot fi purtate in orice moment al zilei. Accesorizate cu un cardigan si balerini colorati, sau cu o poseta intr-o culoare contrastanta, acestea pot fi purtate si in weekend sau la o intalnire cu prietenii.
     Rochia Sofie cu manecute scurte, decorata cu aplicatii din dantela este modelul care ne duce cu gandul la seriozitate, abnegatie si profesionalism, dar si la candoare, delicatete si feminitate.
     Pentru un plus de eleganta, magazinul Karla.ro ne ofera o rochie cu manecuta lasata, decolteu cu pliuri sic si fusta larga cu aplicatii din dantela.


     Rochia Estella este ideala indiferent de ocazie, de la o tinuta office de zi, la una sic de seara sau una eleganta pentru un party.
     Pentru zilele calduroase de vara, puteti opta pentru “Rochia Josefine”, in combinatie cu un cardigan nude pentru cazul in care aerul conditionat din birou va da de furca.


     Rochia este eleganta, are bretelute spagetti si topul din dantela diafana. Talia este marcata si fusta ampla, perfecta pentru orice gen de silueta.

     Nu vreau sa trec in revista toata colectia de rochii office din magazinul Karla.ro, am sa va las pe voi sa descoperiti cu bucurie o multime de alte modele interesante alb-negru si deosebite din punct de vedere calitativ.


     Va doresc spor la shopping!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu