duminică, 25 mai 2014

#BeUnforgettable- eleganta code ice


     La prima vedere, eleganta reprezinta rafinamentul si calitatea unor tinute moderne, sofisticate, retro sau clasice, toate menite sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi in materie de moda.
     Adevarul este altul, pentru ca, eleganta este de fapt un concept abstract.
     Eleganta nu tine de an, de sex, de religie sau tara in care locuim, ci tine de educatie, de gradul de cultura si de dorinta fiecaruia de a se simti bine in pielea lui. Caracterul fiecaruia determina atitudinea, comportamentul si respectul pentru ceilalti.
     Eleganta este o stare a mintii si sufletului reflectata intr-o statura impunatoare, in gratia fiecarei miscari si intr-un zambet rafinat.
     Asa cum spunea si Audrey Hepburn - “Eleganta este singura frumusete care nu se ofileste”.

     Pentru tine, totul incepe cu inima si acest lucru se vede in ochii tai si pe chipul tau, facand oamenii sa graviteze in jurul tau pentru ca ai acel „ceva” aparte care atrage ca un magnet.
     Sa fii elegant inseamna sa stii sa iti faci datoria, sa fii decent, sa iti pot controla temperamentul in situatii limita, sa tii mereu capul sus si pieptul inainte, sa stii ce sa vorbesti, cand sa vorbesti si cum sa vorbesti.
     Gradul de cultura si o tinuta distinsa care cuprinde atat infatisarea cat si comportamentul tau, completeaza sensul elegantei cu ideea de gratie, distinctie in maniere si bune maniere. Asta presupune sa nu te sfiesti niciodata sa spui “buna ziua”, “la revedere”, “multumesc”, indiferent de statutul social pe care il ai, ca sa fii respectat si demn de lauda.
     O coloana verticala puternica si o imbracaminte nu scumpa, ci simpla, curata, ingrijita si cu gust iti da mereu o tinuta distinsa, invidiata, dar si admirata de persoanele cu care intri in contact.
     Practic, eleganta te defineste ca om respectabil si bogat sufleteste.
     Toate acestea pot fi completate de un parfum care sa te reprezinte, un parfum puternic, dar cu prospetime intensa, care umple aerul cu o urma plina de magnetism, asa cum este Armani code ice.


     Cu note lemnoase orientale amestecate cu arome de boabe de tonka, tutun blond si lemn de Gaiac, parfumul are o compozitie mediteraneana, proaspata si senzuala care ar face pe oricine sa il caute pentru a-l mai simti o data si care, pe tine, te face sa #BeUnforgettableEleganta ta si acest parfum se leaga minunat impreuna.
     Parfumul reprezinta o noua varianta a seductiei pentru barbatul elegant. Pentru Giorgio Armani propriul “cod” reprezinta alegerea rafinamentului, a elegantei si a simplitatii. 


     Alege eleganta de a te respecta pe tine destul incat sa poti fi respectat de altii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu