marți, 29 aprilie 2014

Himalaya - sanatate pentru memorie intr-un magazin online


     Nu mai sunt eleva si nici studenta ca sa stau toata ziua cu nasul in carti. In acele vremuri demult apuse, rotitele mecanismului, numit creier, se invarteau cu viteza ametitoare. De multe ori nici nu puteam sa tin pasul cu ele. Informatiile navaleau ca un tavalug, memoria functiona la cote optime si era in permanenta o carte deschisa. Ei, dar minunea nu tine o vesnicie!
     Timpul trece si apar deficientele de atentie, memorie si concentrare. Si daca se intampla si probleme importante in viata, care sa adanceasca stresul, iata cum apar depresiile. Stiu bine ca un somn agitat duce la hipertensiune, surmenaj fizic, intelectual sau moral.
     Din fericire exista remedii naturiste, suplimente care hranesc celula nervoasa. Unde? Intr-un magazin online de produse naturiste care comercializeaza produsele Himalaya, adica pe HBoutique.ro.


     Aici am gasit un super produs “Tonic cerebral herbomineral”, Mentat, care are suficiente avantaje pentru a-l face un produs foarte util:
- Nu determina agitatie
- Regleaza somnul fara a seda
- Pentru adulti si copii (peste 5 ani)
- Hraneste celula nervoasa
- Asigura o mai buna oxigenare la nivel cerebral
     Indicat in :
• Deficiente de atentie, memorie, concentrare
• Stres, surmenaj intelectual, insomnie
• Anxietate, depresie
     Pe mine m-a convins, este stimulentul natural al memoriei care diminueaza efectele oboselii mentale, a epuizarii pe fond de stres si a anxietatii.
     Exact ceea ce cautam - sanatate pentru memorie! 
     Produs de Himalaya, din plante utilizate ca terapie adjuvanta in caz de tulburari ale sistemului nervos, cu efect tonic asupra creierului, benefic persoanelor in varsta. 
Compozitia sa din plante si extracte naturale, conceputa conform cu principiile traditionale din Medicina Indiana Ayurveda, confera actiunea terapeutica de care am nevoie.
     Aici este paradisul si tineretea fara batranete!
     Cu aceasta ocazie am aflat ca “Bacopa monnieri” este un tonic nervos care creste capacitatea de invatare si memorare, are efect anxiolitic si antidepresiv. Super!
     Auzisem eu cu ceva timp in urma ca produsele Himalaya sunt net superioare, din punct de vedere calitativ, datorita plantelor medicinale utilizate.
     Si iata ca am mai aflat ceva interesant: 
     - Plantele din compozitie sunt atent selectionate si cultivate in zone lipsite de poluare.
     Am inceput sa indragesc acest produs si sper ca si el va fi dragut cu mine sa-mi aduca acel beneficiu pe care il astept: 
     - Memorie sclipitoare, indiferent de varsta!


Voi ce produse Himalaya ati cumpara din acest magazin online?

Un comentariu: