marți, 2 iulie 2013

Optimal Auto transporta masini din Anglia!

       Aveam un mare vis inca din copilarie: sa am o masina numai a mea si s-o conduc singura!
     Ani de-a randul am fost practic bantuita de visul care parea o himera, pana cand s-a aprins beculetul salvator.
     Prietena mea cea mai buna care s-a mutat in Anglia si-a intemeiat o familie frumoasa si spera ca ne vom revedea curand. Mi-ar fi placut si mie, de ce sa nu recunosc, sa merg la ea in vizita si sa plec de acolo cu o masina :) … Da, ati auzit bine, vreau sa-mi cumpar o masina din Anglia!!!!!
     Ehei, visul tot vis ramane, ma gandeam eu…

     Acum cativa ani am facut scoala de soferi pe care am interupt-o inainte de a da examenul din cauza unei mari dezamagiri…Mi se promisese un loc de munca cu masina de serviciu si totul s-a spulberat intr-o clipa….dar asa e viata, am trecut peste asta si am asteptat o alta oportunitate.

     Iata vine bomba!
     Prietena mea a gasit o masina foarte buna si convenabila ca pret si mi-a sugerat sa o cumpar. Dar cum sa o aduc eu, tocmai din Anglia, daca nici macar carnet de conducere nu am? Sa fac intai scoala de soferi, sau mai bine sa-mi aduc masina acasa….grea dilemma….M-am hotarat in cele din urma: odata ajunsa in fata blocului, ma va stimula sa-mi iau carnetul de conducere si ma va ajuta sa-mi indeplinesc visul de a conduce “masinuta” mea!

     Abia acum a venit partea interesanta, un lucru cu care nu eram obisnuita pentru ca nu ma ocup zilnic cu transportul masinilor din strainatate. :) Cautand eu pe net, am descoperit serviciile firmei Optimal Auto, care transporta masini pe platforma din Anglia in Romania. Exact ce aveam nevoie "transport masini Anglia - Romania" la preturi mici si in conditii de maxima siguranta! Firma ofera servicii complete de transport de masini Anglia Romania si retur  atat pe intreg teritoriul judetului Arad cat si in intreaga tara.     Super! Exact de asta aveam nevoie:
     - Trasportul autoturismului cu platforma auto, asistenta pe tot parcursul drumului  si livrarea in conditii de siguranta.
     - Servicii disponibile la orice ora si in orice zi la preturi competitive adaptate la cerintele fiecarui client.
     - Respectul pentru client.
     - Traseul stabilit impreuna cu clientul incercand sa creeze costul optim al transportului si traseul optim din Anglia pana in Romania.
     - Asigurare de raspundere deplina pentru a purta de grija vehiculul  in timp ce acesta este in grija firmei de transport.
     - O firma serioasa, ale carei vehicule de transport sunt dotate cu rampe, trolii si curele, astfel incat autoturimele pot fi usor incarcate si descarcate.


     Nu-i asa ca suna bine? Daaaaa, asa m-am gandit si eu! :)
     Mi-am notat numarul de telefon, am sunat si acum sunt fericita!

     Va recomand sa apelati si voi daca aveti nevoie! Prietena mea stie de aceasta firma si mi-a spus ca este de mare incredere.

     O zi frumoasa tuturor, eu astept “masinuta”!

Un comentariu:

  1. Nu am auzit pana acum de ei dar cred ca isi fac meseria bine, la fel ca orice alta companie din acest domeniu.

    RăspundețiȘtergere