joi, 21 ianuarie 2016

Crema de maini cu ulei de masline Ziaja


     Odata cu sezonul rece, trebuie sa dam o atentie sporita ingrijirii pielii. Ziaja, brandul polonez care a intrat in forta pe piata din tara noastra, ofera multiple metode de a preveni imbatranirea pielii, prin produse de calitate, pentru toate tipurile de piele si toate gusturile, la preturi foarte avantajoase. 
     Pornita ca o afacere de familie, a devenit una dintre cele mai mari companii cosmetice din Polonia. Fondantorii sunt farmacisti, cu experienta in domeniul ingrijirii si frumusetii.

     Astazi voi vorbi despre Crema de maini Ziaja - Natural olive hand cream pentru piele uscata si normala.

     Crema de maini este elementul central al ingrijirii mainilor tale si ingrijirea lor corecta nu poate incepe niciodata prea devreme cand vrei sa previi aparitia primele semne de imbatranire.
     In lista de ingrediente dintr-o crema de maini, cele mai importante sunt cele care asigura hidratarea pielii: uleiul de jojoba, uleiul de seminte de strugure, uleiul de avocado si chiar uleiul de masline. Este important sa alegi cea mai potrivita pentru tine, in functie de ingrediente, tipul pielii si efectele dorite. 
     Las-o apoi sa actioneze fara interactiuni cu alte cosmetice, inainte sa decizi daca esti multumita de ea sau nu.

     Desi am avut o singura mostra, m-am indragostit de ea de la prima utilizare. Am folosit-o imediat dupa baie, alaturi ce celelalte produse de ingrijire a pielii pe care le folosesc zilnic pentru ten, corp, picioare.

     Compozitie:
     Ulei de masline si unt de shea.
     Crema hraneste, catifeleaza si protejeaza mainile si, totodata, intareste unghiile. Pielea ramane invaluita in parfumul discret si delicat al frunzelor de maslin. Untul de shea bogat in vitamine si acizi grasi, hraneste, catifeleaza si protejeaza.

     Recomandare:
     Recomandata pentru piele uscata.
     Confera pielii uscate si aspre hidratarea intensiva de care are nevoie. Protejeaza impotriva imbatranirii premature, previne aparitia petelor pigmentare si ingrijeste cuticulele.

     Efect:
     - reda imediat aspectul catifelat
     - absorbtie rapida si un efect de catifelare ce dureaza timp indelungat
     - hidratare intensiva
     - ingrijeste cuticulele
     - efect reparator asupra mainilor uscate

     Utilizare:
     Se aplica de mai multe ori pe zi, in special pentru protectia pielii dupa utilizarea produselor de curatare.
     Aplica pe maini crema hidratanta cel putin o data pe zi, iar dupa cateva saptamani sau chiar o luna vei putea observa cu adevarat care sunt efectele ei asupra pielii tale.

     Ziaja vine cu zeci de produse sunt disponibile pe piata noastra. Brandul are produse din absolut toate gamele de ingrijire: ten, corp, par, dermatocosmetice, produse destinate copiilor, produse de protectie solara.


     Produsele sunt disponibile online pe Face Bucharest si in Farmacia Tei.
Spor la cumparaturi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu