marți, 14 iulie 2015

Pantofi ieftini? De calitate? Pe Kalapod!


     Unul dintre cele mai mari obstacole in calea femeilor atunci cand pornesc la shopping o reprezinta preturile piperate de pe piata, incat cu greu isi pot gasi perechea de incaltaminte potrivita. Confortul si calitatea sunt la fel de importante ca pretul, mai ales ca moda se schimba foarte repede.

     Iti plac pantofii? Cu siguranta, iti plac! Urmaresti tendintele si vrei sa investesti istet, cumparand incaltaminte de calitate la preturi accesibile? Iti vand un pont: stiu de unde poti achizitiona o pereche nou-nouta de pantofi ieftini si buni!

 

     Ce-ai spune daca ti-as zice de Kalapod, un brand special de incaltaminte ce promoveaza comercianti celebri din Europa? Kalapod este un magazin online de incaltaminte care se adreseaza unui target larg, oferind produse de calitate la preturi accesibile. Incaltamintea de la Kalapod este facuta sa fie purtata de cat mai multi oameni si produsele sunt fabricate in Uniunea Europeana, respectand calapoadele deja consecrate. Incredibil, nu-i asa?

     Vei gasi marfa noua saptamanal, culori incitante pentru modele europene, raport bun calitate/pret, transport gratuit pentru comenzi de minim 99 lei, iar plata, cum doresti, cash sau card. Eu mi-am facut un obicei: intru pe site in fiecare saptamana si urmaresc ofertele de la super-reduceri.

     Nu ii fac reclama in necunostinta de cauza, pentru ca este magazinul de incaltaminte care mi-a ramas la suflet chiar de la prima comanda. Am cumparat de la ei o pereche de pantofi sport la pret atat de mic, incat nu imi venea sa cred! Nicaieri nu am vazut preturi atat de mici la produse de calitate. Kalapod este un brand de notorietate, are experienta si renume, si nu isi permite sa isi pacaleasca clientii. Apoi, tot de la ei, mi-am imbogatit colectia de sandale cu doua perechi minunate, foarte comode si super ieftine. Toata incaltamintea cumparata pana in acest moment s-a comportat foarte bine, nu am avut niciun fel de problema sa se dezlipeasca sau sa se rupa. Chiar imi pare rau ca nu am descoperit acest site mai demult. Faceam economie de bani si timp si nu mai cumparam tot felul de ciudatenii de la altii.


     Astazi am fost la ora de Kangoo Jumps si m-am incaltat cu noii mei pantofi sport. Eram atat de bucuroasa cand le-am vazut pe fete, in timp ce eram la vestiar, cum se uitau cu interes la frumusetile mele! Intrebarile de genul: de unde i-ai cumparat, cat au costat, nu au intarziat sa apara. Le-am povestit despre indragitul Kalapod, si una din fete chiar a intrat pe site sa se convinga de preturile ultra avantajoaase. Tot discutand intre noi, atat de absorbite, am si intarziat putin la ora. 
   
     Pentru ca ne aflam in plina vara, iesirile in oras si evenimentele deosebite sunt in toi. Pentru acestea, ai nevoie de o pereche de pantofi speciali: sa fie comozi, deosebiti, in ton cu moda, sa se asorteze perfect ansamblului vestimentar si, cel mai important, sa aiba un pret mic. Odata ce ai gasit magazinul care intruneste toate aceste deziderate, nu-ti mai ramane decat sa faci o lista cu nevoile tale in materie de incaltaminte. Platforme, stiletto, balerini, te asteapta sa iti alegi favoritul si sa il iei acasa, fie ca esti genul care prefera pantofii comozi ori esti indragostita numai de tocuri.


     Si sa-ti mai spun ceva: gandeste-te ca mai este putin, trece si concediul si vine toamna. Nu-i asa ca abia astepti sa te incalti cu o pereche de pantofi noi, comozi si ieftini care sa se potriveasca perfect la noua ta tinuta office cu care vrei sa epatezi in prima zi de mers la job?


     Daca nu cauti un anumit model, primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa cauti intai pe Kalapod. 

     ”Fa un tur virtual printre rafturile online de la Kalapod.ro si alege-ti perechea favorita de pantofi ieftini dintre cele aflate la super-reduceri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu