luni, 6 aprilie 2015

Alege Contazen pentru afacerea ta


     Cifre, cifre si iar cifre? Nu sunt experta in ceea ce reprezinta munca contabila pentru o firma, dar stiu ca toate prietenele mele vor sa scape de word si excel, vor sa minimizeze sau chiar sa elimine erorile si incurcaturile. Lucrurile pot deveni foarte simple pentru oricine, atat acasa cat si la birou, datorita noii ere a internetului care ne ajuta sa ne simplificam munca. Adio munca laborioasa, zeci de ore petrecute cu ochii in cifre si dependenta de calculatorul propriu! Un program de facturare online ofera facilitate, avantaje si beneficii uriase si asta nu doar pentru ca serviciile s-au mutat pe online, ci pentru ca un program de facturare profesionist nu te lasa sa gresesti! Si cel mai important, ai mai mult timp liber pentru familie si copii, te poti bucura in voie de toate placerile vietii. Este momentul in care firmele mici si medii pot trece la un nivel superior, prin automatizarea proceselor.


     De ce este atat de util sa folosesti platforma Contazen? Pentru ca:
     - Este o solutie utila si rapida de facturare prin usurinta utilizarii. Poti accesa orice document emis la orice data in cateva secunde. Oriunde si oricand, doar cu o conexiune la Internet, poti intra cu userul si parola ta de pe orice calculator, daca optezi pentru acest soft online de facturare.
     - Este foarte logica, prietenoasa si flexibila, este alegerea potrivita pentru orice tip de afacere.
     - Emite rapoarte inteligente pentru toate documentele in diferite monede si limbi: Facturi, Chitante, Avize, adaugand sigla firmei, totul rapid si exact.
     - Faci o uriasa economie de timp si chiar bani, uitand de emiterea facturilor repetitive. Acestea vor fi emise automat, iar clientii vor primi documentul direct pe email.
     - Ofera facilitati esentiale pentru facturare datorita tehnologiei “Cloud”, prin intermediul internetului, cu spatiu nelimitat de stocare si protectie permanenta a datelor stocate. Poti urmari incasarile sau platile de oriunde.
     - Ai posibilitatea de corectare a greselilor de pe facture.
     - Permanent beneficiezi de evidenta incasarilor.
     - Ai siguranta documentelor, deoarece ele sunt salvate in baza de date a programului care este securizata, cu back-up efectuat zilnic.
     - Ofera avantaje considerabile fata de facturile tipizate, Excel sau Word.
     - Cu doar 2 lei/luna, ai acces nelimitat la un numar infinit de documente si un numar infinit de utilizatori din firma care pot accesa programul.
     - Beneficiezi in orice moment de suport tehnic. Centrul de asistenta iti sta la dispozitie cu informatii privind functionarea programului.
     - Ai la dispozitie un program facturare gratuit - 5 documente, 1 utilizator, pentru a te convinge singur de facilitatile enumerate. Dupa ce ai trecut de prima etapa, cu un abonament lunar sau anual te poti bucura zilnic de avantajele unui program de facturare online.
     Asistentul tau financiar, Contazen, este mai mult decat un program de facturare, este alegerea potrivita pentru orice tip de afacere. El iti ofera mai mult timp pentru tine, fara sa risti sa pierzi informatii esentiale! Indiferent de pozitia ta in firma: antreprenor, contabil sau liber profesionist, activitatile de contabilitate primara devin mult mai simple.

     Fii zen, descopera Contazen!

Un comentariu: