marți, 10 martie 2015

La El Torito savurati mancare mexicana


     Imi place sa experimentez noi gusturi si mancaruri exotice a caror savoare ma poarta pentru o clipa in inima popoarelor a caror cultura se poate descoperi si prin aromele ce gadila placut papilele gustative. Mancarurile chinezesti, indiene si japoneze au fost un deliciu la vremea cand le-am descoperit. Se cerea totusi o schimbare radicala, o iesire din monotonia care se instalase. Cand am ales sa degust preparatele bucatariei mexicane nu stiam ca ma voi indragosti iremediabil de varietatea fabuloasa de combinatii spicy ce ridica la un nivel superior notiunea de fericire, prin mancare, alaturi de muzica Mariachi. Explozia de culori si arome am gasit-o la El Torito, intr-o locatie colorata si plina de optimism, cu lampi in forma de soare, unde troneaza la loc de cinste tablourile faimosului pictor mexican Diego Rivera. Daca nu ai incercat pana acum sa petreci cateva ore in compania muzicii mexicane si sa faci poze cu vestitele sombreros, nici nu realizezi cat de mult ai pierdut! Distractie si voie buna ca la un adevarat carnaval si portii enorme de mancare savuroasa si picanta te asteapta. Si, sa nu mergi singur! Cu prietenii este cel mai bine. Distractia va fi inzecita, mai ales cand vei incerca si un shot de tequila.


     Enchilada viva mexico, Burritos ranchero, Tacos al pastor, sau Fajitas, ti se par cunoscute? Stii ca ele inglobeaza secole de istorie? Tacos al pastor te imbie cu aroma de ananas si portocala alaturi de nelipsita salsa, iar Fajitas de pui, saorma Mexicului, al carei gust inconfundabil este completat de savoarea spicy de chili specifica, te ademeneste. Este suficient sa calci prima data pragul locatiei si te asigur ca vei reveni cat de curand pentru ca ti se vor intipari in minte gusturile fascinante pe care nu le intalnesti la alte popoare. Si distractia, muzica live, atmosfera care te scoate din cotidian, iti spun sigur, nu au cum sa treaca neobservate.

 

     Daca tu citesti acum aceste randuri si vrei sa vezi cu ochii tai cam care ar fi atmosfera, intra pe pagina de Facebook a restaurantului sa afli ultimele noutati si sa fii mereu la curent cu orice veste din partea comunitatii iubitorilor de mancare mexicana, iubitori de muzica buna si distractie. Vei descoperi aici, printre multe alte lucruri minunate, ca iti poti chema prietenii virtuali sa se alature colegilor de birou si sa profitati impreuna de “happy hours”. Pauza de masa este cea mai buna ocazie de a descoperi singur reducerea de 25%, de luni pana vineri, intre orele 12-16.


     Te-am facut curios? Astept sa ma chemi si pe mine cand vei calca prima data pragul restaurantului El Torito! 

     Iar daca iti este mai comod sa faci comanda de mancare la birou sau acasa, poti face comanda telefonic. Descarca si comanda simplu prin aplicatie direct de pe smartphone-ul tau (IOS si Android), sau direct de pe website (vezi ca este un buton in partea dreapta) si bucura-te de livrarea gratuita la locatia aleasa de tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu