duminică, 8 februarie 2015

De Sf. Valentin cu iubitul la Amsterdam!



Amsterdam - Venetia Nordului
Momentele speciale din viata sunt un bun prilej pentru un city break in locatii pline de incarcatura, alaturi de iubitul/iubita cu care impartim fiecare clipa a vietii. De Sf. Valentin gandurile se indreapta spre o locatie romantica, plina de peisaje de o frumusete fara seaman, alaturi de cultura reprezentativa ce este un magnet pentru creier si suflet. Orasul care ne-ar face pe noi sa ne simtim, pentru cateva clipe, stapanii lumii este Amsterdam. Pus in valoare de muzeele renumite, de Cartierul Rosu si multimea de biciclete, orasul este plin de viata, incitant si ne asteapta sa-i descoperim secretele.

Hotel Nadia ***
Fiind principalul centru turistic al Olandei, Amsterdam este presarat cu hoteluri de la cele mai pretentioase pana la cele compatibile cu buzunarul turistului mediu. Pentru noi este esential ca hotelul sa se gasesca cat mai aproape de importantele obiective pe care le avem de vizitat, chiar daca deplasarea in Amsterdam se face foarte usor cu ajutorul bicicletelor. Hotel Nadia *** se afla la 1 minut de mers pe jos de Dam Square si Casa Anna Frank si la cativa pasi de Muzeul National, Muzeul Rembrandt si Muzeul Van Gogh, cateva din principalele obiective aflate pe lista noastra pentru a fi vizitate.

Podul Magere (Podul indragostitilor)
Amsterdam, “Venetia Nordului” cea plina de canale, poduri si insule, este o destinatie ce poate fi adorata de indragostitii dornici sa se bucure sa-i admire strazile pietruite si arhitectura impresionanta, atmosfera liberala si deopotriva romantica, in orice anotimp.
Cel mai frumos este de pe la mijlocul lunii aprilie pana la mijlocul lunii mai cand in fata ochilor se deschid campiile insamantate cu bulbi ce explodeaza de culoare.

Muzeul Van Gogh
Dupa o vizita la Muzeul Rijks unde vom vedea istoria Olandei printre tablouri, sculpturi si obiecte de arta, vom admira in Muzeul Van Gogh primele creatii ale celebrului pictor, tehnicile pe care le-a invatat si exersat in primii ani culminand cu operele finale a caror valoare nu ne este straina. 

Muzeul Nemo
 Sper sa avem suficient timp pentru o scurta vizita la Centrul stiintific Nemo aflat in interiorul unei cladiri construite sub forma unei nave, un muzeu interactiv de stiinta si tehnica in care abia astept sa pot atinge colectia expusa.  

Parcul Vondel

Relaxarea binemeritata se va produce in celebrul parc Vondel, cel mai mare parc din Amsterdam, sau bucurandu-ne de o plimbare cu vaporasul pe canale. Ne asteapta o seara magica!


     Amsterdam este recunoscut drept orasul placerilor interzise si tocmai din acest motiv trebuie neaparat sa vizitam cea mai interesanta si mai captivanta atractie a orasului, celebrul Cartier Rosu. Locul unde prostituatele isi pot practica meseria legal este magnetul care ii atrage pe barbati, fie doar pentru a-si clati ochii.
Cartierul Rosu
Este un loc bun pentru o plimbare la finalul unei zile, o evadare intr-un paradox, printre fetele din diferite parti ale lumii expuse la vitrine. Luminile si freamatul din aceasta zona ne vor dezvalui adevarata viata de noapte din Amsterdam.

     Dupa parerea mea, orasul este un soc senzual invaluit intr-un aer de Occident pur si nepoluat, un amalgam de agitatie cotidiana fara masini, cu multe biciclete, vapoare si muzee renumite, alaturi de viata trepidanta din timpul serilor. Poate chiar aceasta senzualitate este motivul pentru care este atat de indragit de indragostiti! 
     Nu stiu daca va fi suficient un city break pentru a vedea toate aceste locuri minunate, dar putem beneficia oricand si de un sejur, cu aceeasi companie de turism.

     Voi ce destinatie ati alege din oferta Genius Travel?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu