joi, 4 decembrie 2014

ErFi - magazin pentru copii si mamici


     Dupa euforia venirii pe lume a bebelusului, pentru parinti incepe o noua etapa, aceea a cumparaturilor de prima necesitate: patut, cadita, haine, produse cosmetice si carucior. Alegerea caruciorului pentru copii poate parea o sarcina dificila datorita diversitatii modelelor existente, formelor si culorilor. El trebuie sa asigure confortul si deplina siguranta, fiind un articol primordial folosit pentru plimbarea bebelusului. Producatorii si comerciantii se intrec in oferte cat mai tentante, modele tot mai complexe si preturi super convenabile, dand astfel parintilor ocazia sa aleaga in functie de preferinte si fara graba.

     Magazinul ErFi.ro vine in ajutorul cumparatorilor cu o gama variata de carucioare copii: landouri, carucioare pentru gemeni, tip umbrela sau sport, carucioare 2 in 1 si carucioare 3 in 1. Pentru ca alegerea sa fie simpla, sigura si de incredere, magazinul a adunat la un loc modele de carucioare pentru copii de la cele mai cunoscute si apreciate branduri de pe piata precum Graco, Maclaren, Inglesina, Bebe Comfort, Brevi.

     Alegerea caruciorului incepe cu trecerea in revista a unor probleme ce stau la baza unei decizii inspirate:
     - Daca stai la bloc, ai grija sa se plieze pentru ca trebuie sa intre in lift.
     - Pentru primele luni de viata si pana 1 an, este recomandat caruciorul de tip landou.
     - Copilul trebuie sa stea comod, sa aiba suficient loc sa se poata misca.
     - Caruciorul trebuie sa fie stabil, sa nu se rastoarne atunci cand agati de el o geanta sau alt bagaj si sa fie prevazut cu centura de siguranta.
     - Manerele caruciorului ar trebui sa fie reversibile pentru a putea schimba usor pozitia bebelusului functie de directia de mers.
     - Sa se poata plia pentru a fi usor de transportat dar si de depozitat.
     - Tipul de roti si franele trebuie sa permita diferite manevre la curbe, in panta si pe zone denivelate.


     Modele inovatoare si moderne, carucioarele pentru copii 3 in 1 sunt extrem de utile si practice. Adevarate kit-uri de calatorie, includ atat caruciorul standard cat si landoul si scoica auto, permitand deplasarea usoara a copilului din carucior direct in masina sau plimbarea lui doar in landou. Acest tip de carucioare multifunctionale cuprinde mai multe utilitati si dispozitive care se detaseaza si pot fi folosite independent de carucior.

     Parintii grijulii vor avea intotdeauna nevoie de cateva accesorii utile pentru calatorie: suport pentru pahar sau biberon, salteluta pentru schimbat scutecele, plasa impotriva insectelor si multe altele pe care le gasesc pe site.


     Oferta bogata a magazinului ErFi cuprinde genti pentru carucioare, umbrele si huse de ploaie, dar si jucarii carucioare copii. Soricei, elefantei sau maimutele, fluturasi, jucarii de tip arcade sau jucarii muzicale, sunt ajutoarele de nadejde din timpul plimbarilor lungi. Ele ajuta bebelusul sa-si dezvolte vazul si auzul, simtul tactil, functiile motorii, gandirea si inteligenta emotionala.

     ErFi nu este doar magazinul copiilor fericiti ci si al parintilor multumiti. Este magazinul specializat in care, pe langa produsele necesare bebelusilor si copiilor, articole de botez si hainute de ceremonie, gasiti toate produsele necesare gravidelor si mamicilor.

     Magazinul online dispune si de un showroom situat pe strada Veseliei nr 39-41 sector 5, Bucuresti, locul in care se pot atinge, testa si alege “pe viu” produsele prezentate pe site.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu