duminică, 14 decembrie 2014

Cadouri de Craciun pentru cei dragi


     Perioada sarbatorilor, atunci cand ne putem destinde fara sa ne mai gandim la grijile zilnice, are un farmec aparte pentru ca incepe cu alegerea cadourilor pentru cei dragi. Ce poate fi mai frumos decat sa cauti un inversunare cadouri in care sa pui putin din sufletul tau, daruind dragoste si recunostinta in acelasi timp, apoi sa astepti sa vezi reactia pe chipul celui drag!

     In fiecare an am cautat sa fac mai mult cadouri utile, ma gandeam ca este mult mai bine atunci cand ofer ceva mult dorit si asteptat, un cadou pe care poate nu a avut timp sa-l cumpere pana de Craciun. La poalele bradului impodobit erau mereu sacose mari pline cu tot felul de cadouri care, din pacate, nu s-au dovedit mereu cele mai inspirate. M-am hotarat sa schimb putin metoda de abordare si sa strecor si niste “cadouri haioase” printre ele.



     Fata mea este indragostita… Iubeste cu pasiune un baiat care lucreaza undeva departe si nu poate sa-i umple bratele cu trandafiri (florile ei preferate), in fiecare saptamana, asa cum ar vrea ea. Dorul o macina cand sta la munca pana tarziu, ar vrea mereu sa aiba pe masa un trandafir care sa-i aminteasca de El intr-un mod placut si sa-i mai aline dorul. Acest Trandafir de birou poate fi conectat la portul usb al laptopului si se aprinde datorita ledului incorporat. Cred ca o va face fericita si voi scapa si eu de telefoanele ei zilnice, de glasul ei trist si de oftatul prelung din receptor.

     In camera baiatului meu este mereu haos. O multime de cabluri se revarsa peste masa de lucru, unele mai cad pe jos pentru ca aluneca, pe altele aseaza cate o agenda ca sa stea intr-o pozitie fixa si nu le mai vede, iar de facut curatenie in camera ce sa mai zic… este un adevarat calvar, mai ales cand il aud cum imi spune:
     - Ai grija sa nu incurci cablurile!


     Este baiat mare deja si cred ca merita niste cadouri pentru barbati. Un cadou neasteptat, cu siguranta, va fi o Lenjerie intima haioasa gradata cu 18 cm pe care o voi impacheta alaturi de acest Organizator cabluri Clippi. Cu ajutorul acestui organizator, atat acasa cat si la birou, sau in masina, are posibilitatea sa adauge si sa elimine rapid cablurile care il incomodeaza, grupandu-le pentru obtinerea unui spatiu curat si eficient organizat. Daca el nu a gasit pana acum solutia, ii ofer eu cel mai bun organizator de cabluri.

     Stim cu totii cat este de stresanta viata, iar munca prelungita la 12-14 ore ne face de multe ori sa ne mai pierdem cumpatul si sa fim mai indarjiti. Sotul meu nu prea accepta sa fie contrazis si de multe ori se enerveaza prea tare, dar tine in el, nu rabufneste niciodata violent, in schimb i se vede maxilarul incordat. Cum sa-l fac sa zambeasca? M-am gandit sa aleg niste cadouri de Craciun care sa-l scape de incordare si stres.


     Cu aceasta cana puternica, pe care o va prinde bine de maner cu toate degetele, ii va fi mult mai usor sa se calmeze. Un simplu gest de inaintare a mainii, ca la box, si persoana din fata lui va intelege mesajul. Cadoul este util, pentru ca isi poate bea cafeaua linistit, dar si amuzant atat pentru el cat si pentru cei din jur. Si daca tot am vorbit de stres, un Breloc antistress - minge de fotbal este excelent pentru iubitorul stresat al fotbalului si pentru serile in care sta in fata televizorului certandu-i pe jucatori.



     Sunt multumita de alegerile facute si astept cu infrigurare reactiile, dar nu inainte de a mai strecura sub brad un cadou inedit, un Clopotel pentru sex, care sa-i aminteasca sotului meu, in fiecare seara, ca in dormitor il asteapta sotia lui iubitoare care s-ar putea sa adoarma inainte de a termina el jocul pe calculator.

     Craciunul este sarbatoarea care ii aduna laolalta pe toti cei dragi si creeaza o atmosfera de basm prin feeria luminitelor si a bradului impodobit. Orice clipa de fericire este traita cu si mai multa intensitate alaturi de cadouri inedite, haioase, originale, glumete, menite sa destinda si sa aduca zambete pe chip.


     Pe Top-Cadouri.ro puteti gasi cadouri pentru intreaga familie - copii, femei, barbati, pentru casa, sau pentru birou, pentru timpul liber, dar si cadouri speciale si de lux. Imaginatia este singura calauza care are darul sa va poarte printre sutele de produse in cautarea cadoului preferat.

     Voi ce cadouri faceti de Craciun?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu