luni, 8 decembrie 2014

Cadou cu dop de pluta


     De cele mai multe ori atunci cand suntem in situatia de alege un cadou ne punem o multime de intrebari despre cum ar trebui sa arate cadoul cel mai potrivit. Pentru a darui cadoul perfect este important sa stim cateva detalii despre persoana care il primeste. Daca nici aici nu stam prea bine cu informatiile, o solutie care ne salveaza intotdeauna este “cadoul cu dop”. Nu este vorba de o sticluta cu parfum, pentru ca preferintele sunt atat de greu de ghicit incat putem foarte usor sa dam gres, ci de un cadou cu dop de pluta, o sticla cu vin aleasa pe indelete din cel mai mare magazin online de vinuri.

     La Marvin-WineShop exista o varietate de vinuri pe care nu o vei gasi in magazinele fizice, vinuri pentru toate gusturile: vinuri linistite, spumante, de vinoteca, clasificate dupa regiune si producator, dupa culoare - alb, roze, rosu, sau dupa continutul de zaharuri - brut, sec, demisec, dulce sau licoros.


     Un vin ales, rafinat, din podgoriile romanesti atat de apreciate peste tot in lume te va scoate din incurcatura si cu siguranta va fi foarte apreciat de cel sau cea care il primeste. Poate nu te pricepi prea bine la vinuri, asa ca mine, dar ai mare incredere ca instincul nu iti va juca feste si te bazezi pe efectul afrodisiac al unei sticle de vin spumant, un vin efervescent care intretine atmosfera la orice tip de sarbatoare. 

     Vinul spumant este de obicei alb sau rose, rareori rosu, obtinut prin fermentatie naturala. Cu radacini adanci in istorie, primele vinuri spumante romanesti au fost obtinute in 1841 de profesorul Ion Ionescu de la Brad din plantatiile viticole ale podgoriei Iasi, pentru Domnul Moldovei, Mihai Sturdza. Putem sa ne mandrim cu faptul ca atunci Romania a devenit a patra tara din lume (dupa Franta, Rusia si Germania) cu productie autohtona de vin spumant si de atunci ne bucuram neincetat de calitatea produselor noastre.


     Un vin spumant care trezeste toate simturile, Prince Stirbey Spumant Rose - Novac, reflecta geniul locului unde s-a nascut si al oamenilor care l-au creat. M-a cucerit cu usurinta finetea seducatoare si eleganta cu care se prezinta atat ca aspect cat mai ales continutul inconfundabil, de aceea iti recomand tie, cititorule, sa nu treceti niciodata pe langa el daca ti se ofera oportunitatea unei degustari.


     Ai refuzat vreodata sa gusti un vin alb? Inseamna ca nu te-ai intalnit cu vinurile Selectii REGINA ALBA (Feteasca Alba) de Cotnari, Jidvei, Aurelia Visinescu, Domeniul Coroanei Segarcea, Crama Basilescu si Davino. Aceasta selectie de vinuri poate fi savurata impreuna cu prietenii sau familia. Ramane la latitudinea ta daca optezi si pentru varianta de a o transforma rapid intr-un cadou minunat, "cu dop de pluta", care va ramane mult timp in memoria celui ce se va bucura de aromele diafane.

 

     Pentru iubitorii de vinuri rosii mi-am oprit privirea asupra unui cadou de exceptie de la Marvin-WineShop, un vin special Vin Vinoteca 1970 Banu Maracine - Merlot alaturi de cutia de lemn oferita cadou la cumpararea acestui vin. Ai ocazia sa incerci o licoare mult mai stilata, un vin vechi de mare valoare ce are garantata autenticitatea de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale prin holograma cu serie unica aplicata pe eticheta.

     Ofertele celui mai diversificat magazin online de vinuri nu ar trebui sa lipseasca din casele noastre pentru ca sunt foarte accesibile. Iti poti alege foarte usor categoria, tara, producatorul, culoarea, continutul de zahar, podgoria, un set de accesorii si pretul in care vrei sa te incadrezi. O colectie impresionanta de 624 de sticle de vin de productie romaneasca iti da posibilitatea sa gusti si sa apreciezi vinurile romanesti.

     Plata se face prin mai multe variante, incat nu poti spune ca nu ai de unde alege: cu card de credit, ramburs, virament bancar si chiar PayPal. Un mare avantaj il constituie faptul ca taxa de transport include si asigurarea coletelor ceea ce elimina din start surprizele neplacute de a primi produsele deteriorate. Comenzile le poti face direct de pe site daca iti deschizi un cont in care sa adaugi toate “cadourile cu dop de pluta” preferate, sau telefonic pentru a scuti timpul. Daca ai intrebari, sau vrei sa afli lamuriri suplimentare, ai acces la asistenta online, chat-ul prin care poti comunica foarte usor din fata calculatorului.
     Tie iti place sa faci un "cadou cu dop de pluta"?

2 comentarii:

  1. Pe langa sticla de vin ar fi frumos de adaugat si o cravata din pluta cand vine vorba de cadou pentru un barbat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi, hi! Ingenioasa idee. Nu ma asteptam sa arate chiar atat de bine cravatele. :)

      Ștergere