vineri, 14 noiembrie 2014

Strada unde tehnologia este vedeta


     De cate ori te-ai gandit de unde vin denumirile unor strazi? Exista oare o legatura fizica cu numele?


     Una din pasiunile mele este sa descopar nume interesante de strazi. Am gasit nume de personalitati (Henri Coanda, Hermann Oberth, Nicolae Balcescu, Regina Maria), nume de plante si flori (Zorelelor, Crizantemelor, Gladiolelor, Merilor), nume ale unor vechi mestesuguri si meserii (Pieptanari, Selari, Caldarari, Tabacarilor, Chiristigiilor). O sa radeti, pe una din aceste strazi stau chiar eu. Este fascinant sa descoperi cata istorie sta inmagazinata in toate aceste nume! Nu stiu daca sunt multi care sa impartasesca o asemenea pasiune. Pe multe din aceste strazi se gaseau in trecut si magazine de profil ce au disparut intre timp. Au aparut insa strazi cu nume noi, unele mai ciudate, altele interesante.
     De curand am descoperit o strada pe care tehnologia este vedeta. Nu exista fizic, este numele unui magazin online, dar este locul ideal unde se pot face cumparaturi din domeniul IT in orice moment al zilei, de catre orice locuitor de pe teritoriul tarii fara deosebire de sex sau religie, convingeri politice si fara a fi fani ai unor anumite echipe de fotbal.


     Telefoane, calculatoare si servere, imprimante si consumabile, televizoare (http://www.stradait.ro/televizoare/), aparate foto si video, softwear si gaming, videoproiectoare, periferice si component PC, carduri si stickuri de memorie, monitoare si multe altele, isi asteapta cu drag viitorii proprietari. 
     Ofertele speciale imbie cu preturi atat de avantajoase incat nu pot fi refuzate de cautatorii frenetici de aparatura perfomanta. 
     Si chiar ar fi pacat sa nu profitati de multitudinea de produse din stoc, de avantajul livrarii rapide in 24-48 ore de la comanda si de modalitatile multiple de a face plata: numerar, cu cardul online, cu cardul in rate sau cu ordin de plata. Rapid, avantajos si eficient!


     V-am amintit de laptopuri si tablete (http://www.stradait.ro/tablete/)? Dar de accesoriile pentru laptop? Este strada ideala de unde poti face cumparaturi fara a fi luata la pas, ci doar cu un click, sau mai multe, functie de cate produse vrei sa adaugi in cos. Astfel ramai permanent conectat cu tehnologia, poti surprinde in orice moment ofertele speciale sau noutatile din fotoliul tau, de acasa.
     Vrei o camera video (http://www.stradait.ro/camere-video/camere-video/) sa surprinzi cele mai emotionante intamplari din viata ta sau a familiei tale si momentele relaxante dintr-o vacanta? Este cadoul ideal pentru tine si pentru cei dragi, livrat gratuit oriunde in tara.  


     StradaIT este strada unde chiar se gaseste tot ceea ce este legat de domeniul IT, asa cum ii spune si numele. Daca pe strada Gladiolelor vei avea surpriza sa nu gasesti niciun magazin cu gladiole sau pe strada Caldarari sa nu poti cumpara cazane si cutii de metal, pe StradaIT sigur nu vei fi dezamagit.
     Si pentru ca se apropie Black Friday, trebuie neaparat sa afli despre campania StradaIT, ”Am pornit cursa Black Friday!” Te asteapta gadget-uri bune de luat in vacanta sau aparatura pentru casa si masina, accesorii pentru transportul lor si sisteme de conectare cu fascinanta lume virtuala… 

     Iti doresti ceva anume? Deschide usa magazinului, intra si cumpara. Este atat de usor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu