miercuri, 8 octombrie 2014

Lista cu dorinte


     Odata cu trecerea verii si aparitia primelor ploi de toamna ne indreptam cu pasi repezi spre sfarsitul anului. Ne asteapta scolile cu bratele deschise, pietele imbogatite de roadele pamantului, dar si zilele cand ne gandim cu infrigurare daca am fost suficient de cuminti pentru ca Mos Craciun sa-si deserte sacul sub bradul nostru. 
     Asa ajungem sa facem si prima lista cu dorinte, cu minunatele cadouri pe care ni le dorim mai toti, an de an, cat mai aproape. Cu cat sunt mai multe persoane intr-o locuinta, cu atat dorintele vor fi mai diversificate. 
     Odata cu evolutia tehnologiei, electrocasnicele sunt tot mai performante, jucariile si jocurile pentru cei mici ii surprind si pe parinti cu spectrul larg pe care il cuprind si din ce in ce mai multe gadget-uri sunt introduse pe piata. Acum apare dilema ce face dificila alegerea cadoului celui mai potrivit si a celui care este mai bine sa ramana pe raftul magazinului.
     Noi am inceput sa completam lista, voi mai stati inca pe ganduri?
     La noi in casa exista obiceiul ca fiecare membru al familiei sa scrie pe o bucatica de hartie ce cadou isi doreste, apoi ele vor fi lipite unele sub altele adaugand la acest desfasurator noi posibilitati si alternative, cam tot ce ne-am dorit fiecare si nu am avut inca.

     Cand a fost introdusa pentru prima oara “tableta”, longevitatea acesteia a fost pusa sub semnul intrebarii de vreme ce este o combinatie intre un computer si un notebook, dar eu am simtit pe pielea mea necesitatea si utilitatea ei. Acesta a fost motivul pentru care Tableta Samsung Galaxy Tab3 Neo SM-T111 White se gaseste inca in fruntea listei.
     Ei, si de aici a inceput dezmatul… Tataia a adaugat pe lista un Televizor Smart LED Samsung MODEL 2014, 101 cm, Full HD 40H5500 ultimul racnet ca sa fie si el in pas cu tehnica si sa poata vedea clar pe un ecran mare ultimele stiri pe care le urmareste zilnic, mamaia l-a urmat indeaproape cu un obiect electrocasnic foarte util in orice gospodarie, un storcator de fructe


pentru fresh-urile sanatoase de toamna-iarna.
     Fata, pasionata de fotografie, ofteaza cam de multicel dupa o camera foto Canon care sa o ajute sa-si deschida expozitia de fotografie mult visata,


iar cel mic, putin cam indecis, oscileaza intre un Proiector imagini spatiale si Jocuri PC

 


     Seful casei sufera in tacere dupa un Telefon mobil  nou, mai ales dupa ce baza relationarii cu investitorii si angajatii i-a scapat cam de prea multe ori din buzunar, luand contact cu mocheta, cu parchetul sau chiar cu asfaltul strazii. Mai ramane doar sa se decida asupra modelului, l-am vazut ca zilnic intra pe net si isi ia notite.

     Bietul Mos Craciun… are o sarcina foarte ingrata… sa gaseasca rapid toata aceasta diversitate de produse dorite, asteptate sau visate intr-un timp scurt… 
     O sa radeti dar, ca si noi, el are un secret privind aprovizionarea - un “magazin online” ce nu l-a dezamagit niciodata, cu personal saritor si amabil, caracterizat prin:


si


     In aceste conditii, lista ramane deschisa! Timp este suficient pentru a ne razgandi inca de 10 ori. Livrarea este imediata, intr-o zi maxim doua, asa ca ne putem gandi pana in pragul Craciunului ce cadouri sa alegem.

     Acum stiti ce aveti de facut, nu? Magazinul l-ati aflat, urmeaza lista cu dorinte, comanda sau vizita in prealabil la magazin ca sa-l scutim pe Mos Craciun de cateva drumuri in plus.
     Sunt curioasa ce anume v-a tentat din diversitatea produselor? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu