duminică, 20 iulie 2014

PhotoFancy - Poze personalizate gratuit

     Iti place sa faci poze in vacanta, amintirile iti starnesc emotii placute si ai vrea uneori sa personalizezi diverse obiecte sau pozele din propriul album? Nimic mai simplu, PhotoFancy iti ofera o varianta incantatoare si emotionanta de personalizare a imaginilor. 
     Fara obligatii si absolut gratuit! 
     Amuza-te, foloseste-ti fantezia, coloreaza-ti viata - micile bucurii fac diferenta!

     Cu se ocupa PhotoFancy?

     Modificarea pozelor este foarte usoara. Se efectueaza online la calitatea laboratoarelor foto de top folosind programul de prelucrare de imagini online “One-Click”. De la corectura profesionala pana la efecte foto iesite din comun, descopera posibilitatile de prelucrare a fotografiilor online - rotire, reflectare, decupare. Gratis ai la indemana efecte foto si rame pentru prelucrarea fotografiilor tale, inclusiv descarcarea. Poti reda fotografiei aspectul unui tablou vechi, a unui desen animat sau aspectul unui puzzle.

  •    Efecte foto online - de la Nostalgie pana la Crazy

     Stilizeaza-ti propriile fotografii cu un efect fotografic profesional, rame, sau formidabilul efect “imagine in imagine”.  Filtre UV, filtre Nostalgie (Vintage), rame romantice cu tematica iubirii, iti transforma fotografia in mesajul pe care il doresti. Varietatea mare de efecte fotografice iti invaluie imaginile intr-o lumina stralucitoare, le confera sentimentul de vacanta sau un farmec nostalgic, oferind imaginii tale favorite cadrul potrivit.

  •    Creaza colaje foto online gratuit

     Organizeaza-ti singur pozele pe internet sub forma de colaj foto. Asamblezi pur si simplu singur pe internet si descarci gratis la calitate tipografica. Poti transmite si felicitari-colaj gratuite.

  •    Creaza online imagini personalizate cu numele tau

     Alege un motiv magic din galeria de imagini “MagicName” (de la motive de dragoste, sport, scene din viaţa de zi cu zi, pana la ocazii festive precum aniversarea zilei de nastere, Craciun si Paste) si adauga-i un strop de magie cu numele pe care il doresti. Numele va apare in fotografie atat de realist de parca a fost fotografiat special pentru tine. Lasa-te surprins, uimit si impresionat!

  •    Arata prietenilor tai. Prin intermediul web-ului sau in forma imprimata.

     Posteaza fotografiile tale pe facebook si arata-le prietenilor tai minunatele transformari.
     Vrei sa trimiti un e-card? Creeaza fotografia, introdu mesajul text si adresa de email a destinatarului, apoi PhotoFancy iti va expedia e-card-ul in cateva minute la destinatarul dorit. Se intelege, absolut gratuit! La fel de usor se pot expedia carti postale personalizate direct la destinatarul dorit in termen de 5-7 zile prin posta romana. Calitatea tiparirii este excelenta si cartonul cartii postale este de calitate superioara.

     Ce produse pot fi personalizate? 

 
 

     Lista este lunga dar poti alege acel produs sau produse care sa-ti insenineze zilnic viata si sa-ti incante sufletul:
     - Cani; Tricouri; Huse Smartphone; Ceasuri de perete, de birou sau in forma de inima; Calendare de perete, de masa si pentru bucatarie; Perne; Placa de ardezie personalizata; Tricouri; Genti business; Genti de umar; Ghiozdane si penare; Sticle de baut; Ochelari de soare; Brelocuri; Stick-uri de memorie USB, etc.


     Nu mai pierde timpul! 
     Fa-ti zilele senine!
     Transmite bucurie prin magia culorilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu