sâmbătă, 19 iulie 2014

10 motive sa alegi EpilatPRO


     Cred ca fiecare femeie s-a gandit macar o data in viata ce bine ar fi fost sa fie barbat. De ce? Nu mai trebuia sa se penseze, sa-si verifice zilnic manichiura si pedichiura, sa foloseasca farduri sau sa epileze, pentru ca stim foarte bine ca o femeie ingrijita este o femeia cu stil, o femeie cu rafinament.
     Si eu m-am gandit, de ce sa nu recunosc, dar mai stiu ca epilarea reprezinta un must-have pentru orice femeie moderna, chiar daca parul are aspectul unui pufulet in unele zone si este mai greu de observat, chiar daca este vara sau iarna, nu conteaza anotimpul.
     O femeie trebuie sa aiba pielea fina si placuta la atingere, insa fiziologic pe toate zonele pielii creste par care te transforma intr-o fiinta ce nu mai seamana deloc cu bebelusul care era odata cu pielea moale si catifelata!

     Sa vorbim, deci, despre epilare.
     Una dintre cele mai vechi si mai eficiente metode de indepartare a parului nedorit este epilarea cu ceara de epilat, operatie pe care orice femeie o poate face acasa daca are la indemana produse de calitate.
     Alegerea intre un aparat epilator, traditionala lama de ras, hartie de epilat, ceara de unica folosinta, ceara elastica sau ceara traditionala, depinde de preferintele fiecarei femei. Avantajul in ceea ce priveste ceara de unica folosinta este dat de faptul ca e un produs steril, deci se lucreaza mai curat, iar epilarea este durabila - firul creste la un interval de 2-3 saptamani.


     Daca utilizati ceara traditionala este bine sa folositi un incalzitor ceara ca cel pe care l-am descoperit si eu de curand.
     Ati vazut cum se fabrica aparatele de incalzit ceara? Nici eu nu stiam pana nu am urmarit un filmulet foarte interesant.



     In afara de epilarea propriu-zisa, este foarte important sa nu uitati masurile de igiena care impun:
     - dezinfectarea pielii inainte si dupa epilarea cu ceara
     - dupa procesul de epilare folosirea unui ulei dupa epilat ce indeparteaza orice urma de ceara si ajuta la inchiderea porilor protejand pielea de factorii externi cum ar fi praful.



     Acum este perioada concediilor si sigur v-ati ales costumul de baie, lotiunea de plaja si ochelarii de soare cu care veti face furori pe plaja! Stiti ce va lipseste? Un kit de epilare complet cu incalzitor de ceara, cateva reserve de ceara cu Miere, Titan rosa, Azurela si un pachet mare cu benzi de epilat.
     Daca va dotati corespunzator, vizita la un salon nu isi mai are rostul, iar procedeul de epilare folosit acasa devine un joc placut cu efecte magice!

     Era sa uit sa va spun si cele 10 motive pentru care sa alegeti EpilatPRO:

     - Comercializeaza cea mai variata gama de produse profesionale pentru epilat in Romania.
     - Este reprezentant al unor marci de prestigiu din Italia, Spania, Grecia, Germania, Serbia, SUA, etc.
     - Produsele importate si comercializate sunt originale, pentru uz profesional, de cea mai buna calitate.
     - Raport calitate/pret foarte bun.
     - Echipa are experienta in acest domeniu inca din 2005.
     - Comanda de poate face online, telefonic sau prin e-mail.
     - Ofera 3 modalitati de plata.
     - Livrarea se face in 24 de ore prin curierat rapid.
     - Cumparaturile sunt garantate 100 %.
     - Distribuie ceara pentru epilat, aparatura profesionala epilat, ceara de unica folosinta, ceara traditionala, decantoare ceara, incalzitoare ceara, epilatoare, uleiuri dupa epilare, hartie pentru epilat, parafina, accesorii pentru epilat, etc.

     Va doresc cumparaturi placute si o piele fina!

2 comentarii: