joi, 5 iunie 2014

IoteoCam - camera de supraveghere video


     Viata noastra se scurge intr-un ritm alert, zilnic suntem pusi in fata unor probleme la care trebuie sa gasim imediat o solutie optima.
     Cand avem un copil mic si il lasam acasa cu o bona stim noi oare ce se intampla acolo si daca copilul este bine ingrijit? Sau daca avem un copil mai maricel, care este nevoit sa stea singur acasa o parte din zi, cum il supraveghem? De parintii nostri batrani si bolnavi, cum putem avea grija de la distanta, cum putem raspunde imediat unor nevoi de sanatate ale acestora aparute in momentele in care ne asteptam cel mai putin?
     Exista un raspuns la toate aceste intrebari - ioteo. Din pacate, eu am aflat prea tarziu de serviciile acestei camere de supraveghere. Pentru soacra mea nu mai este folositoare acum, ea ne face cu mana de sus, din cer…
     M-am gandit ca ar fi bine sa va prezint acest serviciu foarte util ca sa puteti fi la curent cu noul produs descoperit de mine si sa puteti beneficia de avantajele lui in timp util. 
     Dar iata ce va ofera ioteoCam:
- Camera High Definition - ofera secvente video clare si precise chiar si cand mariti imaginea.
- Acces de pe iPhone, iPad si telefoane cu Android - Pentru a folosi camera de supraveghere IP‎ ioteoCam la capacitate maxima, aveti acces gratuit la toate aceste aplicatii.
- Acces pe Mac si PC
- Detectie de miscare - Camera de supraveghere foloseste o tehnologie imbunatatita de detectie a miscarii facand diferenta dintre miscarile reale si cele nerelevante.
- Notificari pe smartphone - La orice miscare reala primiti o notificare pe smartphone-ul iOS, Android, sau pe email.
- Partajare cu familia si prietenii - Puteti da acces la camera, celor apropiati voua, fara costuri suplimentare. Accesul se face prin servere securizate, nu prin conectare directa la camera. In acest mod, conexiunea la internet nu va avea de suferit.
- Night Vision - ioteoCam este prevazuta cu un infrarosu de ultima generatie powerled ce va permite sa vedeti ce se intampla la 5 metri de camera chiar si intr-un mediu intunecat.
- Wi-Fi - Camera de supraveghere functioneaza la fel de bine atat prin Wi-Fi cat si conectata la internet prin cablu.
- Microfon si difuzor - Camera ioteoCam va permite sa auziti tot ce se intampla in camera in care aceasta este montata. Cu ajutorul smartphone-ului, tabletei sau calculatorului, puteti trimite un mesaj vocal care va fi redat prin difuzorul incorporat al ioteoCam.


     Instalarea unei camere de supraveghere ioteoCam este simpla si intuitiva. Puteti urmari procesul de instalare online si veti configura camera in mai putin de 5 minute. Dimensiunile camerei sunt reduse: 805 x 70 x 43 mm si are o greutate de 144 g.
     Montata in interior pentru supravegherea casei, sau pentru cei care au afaceri mici si mijlocii, ioteoCam este functionala la parametri optimi atunci cand este insotita si de abonamentul la serviciile ioteoCloud
     Iata beneficiile achzitionarii acestui abonament:
- ioteoCloud inregistreaza 24h/24 toate secventele video transmise de ioteoCam, astfel nu veti mai pierde nimic.
- Pastreaza inregistrarile ultimelor 30 de zile pe serverele securizate ioteo. Daca sunteti plecati 15 zile in vacanta veti avea posibilitatea sa revedeti tot ce ioteoCam a filmat in acest interval.
- Siguranta informatica este asigurata de colaborarea ioteo cu terte parti specializate in securitatea IT.
- Aveti acces direct prin intermediul unui smartphone la evenimentul inregistrat in urma unei detectari de miscare.
- ioteoCloud va previne pe smartphone sau pe e-mail atunci cand este o pana de curent sau internet. Fara a fi nevoie de setari suplimentare sau reconfigurare din partea voastra, in momentul in care curentul sau internetul revin, ioteoCam reia programul normal de inregistrare.
- Serviciul de asistenta este oferit in limba materna. ioteo pune la dispozitia clientilor, gratuit 24h/24 pe pagina de internet, un set de raspunsuri la cele mai intalnite intrebari. De asemenea, puteti pune intrebari pe e-mail sau sa contactati serviciul pentru clienti prin telefon in timpul programului de lucru.
     Protejati-va magazinul impotriva furturilor!


     O camera de supraveghere IP ioteoCam plasata la vedere ii descurajeaza pe potentialii hoti si ii ajuta pe angajati sa fie mai putin stresati.
     Fara indoiala, ioteoCam - camera de supraveghere si ioteoCloud - abonamentul aferent, constituie ajutorul de nadejde pentru o supraveghere in conditii de inalta calitate, facila si utila.


     Va recomand sa achizitionati ioteoCam si ioteoCloud pentru linistea si siguranta voastra, a membrilor familiei voastre sau a afacerii ce cu sudoare ati pus-o pe picioare.

Un comentariu:

  1. doresc sa cumpar ioteocam, de unde achizitionez necesita abonament trimiteti pe adrianciapos@gmail.com solutia de achizitie sau siteul.va multumesc

    RăspundețiȘtergere