joi, 1 mai 2014

Ochelari de soare RayBan la cel mai bun pret


     Statea cu capul in pamant, trista, ascunzandu-si lacrimile, care ii inundasera ochii, sub protectia unor ochelari de soare. Erau niste ochelari obisnuiti, ramele se deformasera putin de atatia ani de cand stateau drept paravan impotriva razelor fierbinti ale soarelui. Lentilele erau unele normale, din plastic, dar erau putin zgariate si nici nu se putea vedea prea clar plin ele. Nu avusese bani de mai mult, astia erau singurii ochelari de soare pe care avusese posibilitatea sa ii cumpere acum cativa ani.
     Visa la ceva mai bun pentru ochii ei vesnic obositi si foarte sensibili la lumina. Visa sa nu mai vada lumina reflectata de obiectele din jurul ei, sa aiba ochelari de soare cu lentile polarizate. Ii placea sa mearga la concerte in aer liber, dar lumina naucitoare a reflectoarelor o ametea si ii dadea o stare de nesiguranta.
     Stia ca avea nevoie de multi bani pentru astfel de bijuterii si privea cu disperare, in rucsacul de langa ea, la micile economii pe care le avea pana acum. Banii ii ajungeau doar pentru o lentila… probabil…

     De undeva, din senin, nici ea nu stia cum se intamplase, aparuse in fata ei, pe trotuar, un fluturas pe care scria:
     - "Magazinul online, de tip outlet RayBan World, va ofera o gama variata de ochelari RayBan la preturi de outlet."

     Baiatul care il scrisese se indeparta agale, cu capul intors spre ea, zambind multumit ca reusise, in sfarsit, sa o gaseasca si sa-i faca o bucurie. Era unul dintre prietenii cu care mergea la concerte si care stia cat de mult isi dorea ea o pereche de ochelari de soare RayBan - Polarizati.


     Era fericita si incepuse sa zambeasca in timp ce inima i se zbatea in piept gata sa explodeze de bucurie. Nu mai credea vreodata ca visul ei se va transforma intr-o realitate…

     Se repezi sa scoata laptopul din rucsac, cautand cu nerabdare ce era scris pe bilet… si descoperi minunea!
- Ochelari RayBan ieftini, dar originali, diverse modele si culori pe care ii putea comanda online, simplu si rapid
     Adio radiatii ultraviolete, adio ochi obositi de lumina puternica, adio ochelari de soare vechi… Si printr-un gest, care exprima imensa ei bucurie, ii arunca in mijlocul drumului… Nu mai avea nevoie de ei, acum banii ii ajungeau, descoperise magazinul online de care avea nevoie, descoperise preturile incredibil de mici pentru ochelari de soare originali, descoperise fericirea!

     Cu cateva luni in urma, cand incepuse sa stranga banii, trecuse in revista ochelarii de soare Ray-BanStia ca sunt de calitate superioara si renumiti in intreaga lume, era visul ei sa poata cumpara aceste minunate bijuterii! 
     Acum erau ai ei!

Voi aveti ochelari de soare RayBan? Sunt la moda in 2014, stiati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu