marți, 27 mai 2014

Alina Manole - Fericirea de Luni



     Luni, 26 mai 2014, am avut placerea deosebita sa particip la Conferinta de presa si la Prima auditie a noului album Alina Manole, Fericirea de Luni.
     Ca urmare a participarii mele concursul organizat pe Blogal Initiative, juriul m-a desemnat castigatoarea unei invitatii, alaturi de alti patru bloggeri. Articolul cu care am participat la concurs il gasiti aici, daca nu l-ati citit inca.
     Am petrecut o seara speciala! Alina Manole a fost inconjurata de bloggeri si de toti oamenii minunati care au muncit la albumul Fericirea de Luni, muzicieni, parteneri media, prieteni. Intr-o atmosfera relaxanta si intr-o locatie foarte primitoare, la terasa ceainariei Caffé D'arthé, s-a ascultat muzica buna, un folk-jazz interpretat de una din cele mai frumoase voci feminine din muzica tanara.
     Alina Manole este unul dintre putinii artisti ai ultimilor ani care a reusit sa deschida calea unui gen muzical nou in Romania. O muzica care merge la inima, linisteste mintea si hraneste sufletul si te poarta pe aripile melancoliei. Este acel gen de muzica care alunga gandurile negre, reda speranta  si optimismul. Este o muzica Altfel, intima, delicata, unica.
     Artista completa, compozitoare si interpreta dar si producatoare de la A la Z a tot ce inseamna albumuri de muzica si organizare concerte de lansare, Alina Manole este si o femeie minunata, vesela, cu mult umor, plina de optimism si incredere in propriile forte, cu o mare dorinta de a darama toate piedicile care ii stau in cale. Frumoasa, eleganta si sociabila, emana bucurie prin toti porii si reuseste sa creeze o atmosfera eleganta prin stilul elevat si vocea singulara cu un timbru special.
     Daca nu ati ascultat inca melodiile ei, trebuie sa stiti ca pe 2 si 3 iunie la ora 19:30 la Teatrul Excelsior are loc concertul de lansare a noului album, Fericirea de Luni. Dupa aparitie albumul va fi disponibil la vanzare pe site-ul bestmusic.ro, acolo unde se gasesc si celelalte trei, Luna Patrata, Cu Drag si Dragoste in 3.
     Inca sunt emotionata, dar si foarte fericita ca am avut onoarea sa o intalnesc “face-to-face”.
     Las pozele sa va spuna mai multe…

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu