miercuri, 2 aprilie 2014

StejarMasiv.ro, calitate si originalitate!

     De cate ori pronuntam cuvantul “acasa”, ne gandim la confort, originalitate, gusturi si vise transpuse intr-un mobilier cald, primitor si durabil. Oaza de liniste si relaxare, casa trebuie amenajata in functie de nevoi, de pasiuni si ritmul de viata.

      Mobila din lemn masiv este de o frumusete aparte.
     O piesa de mobilier din stejar, de exemplu, este inzestrata cu multa energie pe care o imprastie in intreaga casa. Stejarul simbolizeaza puterea, forta si curajul celor care sunt gata in orice moment sa raspunda provocarilor. Deciziile hotaratoare si verticalitatea comportamentului la oameni pot fi asociate cu rezistenta lemnului de stejar si duritatea de necontestat a acestuia, cu masivitatea proportiilor imbinata cu eleganta.

     Pentru ca povesteam despre nevoi si pasiuni, exista in orice casa un loc plin de intimitate, un loc unde vrem sa petrecem cateva clipe placute impreuna cu prietenii la un ceai, la o cafea, la un joc de carti, sau la un joc de remi (rummy) ... si o masuta cu scaune din stejar, exact cum este aceasta! 



     Masa de cafea din 4 busteni cu scaunele de la www.stejarmasiv.ro este o provocare pentru cei care o realizeaza, dar si pentru cei care se vor bucura de originalitatea si farmecul celor 4 busteni frumos finisati intr-o alaturare de exceptie, placuta ochiului.
     De cele mai multe ori, o imagine vorbeste de la sine si face cat 1000 de cuvinte, te face sa exclami doar “waw”, restul este doar placere.

     Am fost impresionata de toate frumusetile create de cei de la www.stejarmasiv.ro, dar inima, gandul si sufletul mi-au ramas la aceasta capodopera din stejar masiv, o piesa de mobilier care va dainui peste veacuri si care mereu va avea de spus o poveste.

     Cateva clipe petrecute in preajma unei piese de mobilier din stejar ne face mai vigurosi, mai stapani pe propriile forte, ne umple cu energie pozitiva.
     Frumusete, sensibilitate, culoare, rezistenta in timp, toate aceste atuuri se vor indrepta precum sagetile benefice si imi vor umple fiinta de forta vitala.

     De cand am vazut-o, ma gandesc doar la ea, sperand ca nu va trece prea mult timp pana cand isi va ocupa locul binemeritat in ansamblul architectonic al apartamentului meu.


     Voi ce parere aveti de alegerea mea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu