joi, 23 ianuarie 2014

Sa distrugem daunatorii

     
     Iata ca in sfarsit mi-am vazut visul cu ochii si ceea ce era o simpla dorinta in copilarie, acum a prins viata. Da, mi-am facut firma! Nu-i asa ca e o surpriza pentru voi? Ce credeati, ca o sa raman mai prejos? Nuuuuuu.

     Spatiul l-am inchiriat, dar am avut grija sa fac curatenie generala si sa varuiesc, am schimbat si mobilierul si acum totul este nou, curat si miroase a prosperitate.

     Dar, stiti si voi ca orice bucurie nu dureaza prea mult si mereu exista un lucru cat de mic care strica tot. Asa mi s-a intamplat si mie acum cateva zile, cand m-am intalnit cu un vechi prieten. L-am dus la sediul firmei ca sa ma laud. Si din vorba in vorba, il aud ca imi pune intrebarea: 

     - Cum vrei sa scapi de daunatorii de la sediul firmei tale?

     Am ramas blocata… Asa ca, cel mai intelept lucru a fost sa cer lamuriri, sa aflu cat mai multe lucruri despre un capitol pe care nu il luasem in calcul. 
Am aflat lucruri interesante, pe care vreau sa vi le impartasesc. 

     
     Exista o “firma deratizare” care are cele mai bune preturi la serviciile de “deratizare” pentru persoane fizice si juridice, specialisti in metodele de combatere a rozatoarelor (soareci, sobolani, cartite).

     
     Pentru “dezinsectie” prin metodele chimic sau ecologic este recomandat sa apelam tot la aceasta firma DDD autorizata. Scapam de gandaci, muste, tantari, capuse, molii, plosnite, furnici si chiar viespi, datorita serviciilor de calitate prestate de Compania DDD.
    
     Trebuie sa mai luam in calcul si o "dezinfectie" care se realizeaza ori de cate ori este nevoie si cu o frecventa care depinde de segmentul de activitate al firmei noastre, pentru distrugerea din mediul inconjurator a formelor vegetale a microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor, a bolilor transmisibile.

     
     Buuun, acum este foarte clar pentru mine si drept urmare mi-am notat in agenda numarul de telefon 021 9662, care imi va asigura o evaluare rapida si gratuita, atunci cand ma voi decide sa incep colaborarea cu “firma deratizare”.



     
     Sper ca v-am convins ca nu este o joaca, sanatatea noastra este mai presus de aceste vietuitoare care ne inconjoara si pe care trebuie sa le tinem cat mai la distanta.


     





Nu uitati! 021 9662 va scapa de daunatori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu